Lakers - Detroit | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

15.1.2017 19:48
Basketbal
NBA, USA
2017-01-16 03:30:00
1.7
3
Harris 16,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Ještě jeden střelec na noc. Detroit bude hrát v Lakers, kteř mají horší obranu a mělo by padat dost bodů, Lakers jsou B2B a Detroit by toho mohl využít, ale doma je Lakers slušné, takže to nebude až tak jednoznačné.

Navíc Detroitu bude chybět Leuer a pochybný (tedy spíš nebude) je i Caldwell-Pope. Harris jednu dobu začal hrát z lavičky kde hrál výborně, no při absenci Leuera bude asi zase v základu ale i tam má svou kvalitu a rozhodně patří k nejlepším hráčům Detroitu.

Naposledy dostali nakládačku od Utahu, ale ti byli full a hraje se u nich hdně těžko, mají výbornou obranu. Teď tam teda za Detroit bude především Jackson na body, ten bude mít svůj standart, pak Drummond, ale ten poslední zápasy nemá vůbec střely a nedává moc bodů, Morris si taky vezme to svoje, ale jednou zahraje dobře a podruhé dá mín bodů.

A Harris podává asi nejlepší výkony ted. S Utahem měl teda ''jenom'' 13 bodů, ale z předchozích 10 zápasů by tuto hranici nepřekonal jenom 2x - s Atlantou dal 14 a i v Portlandu dal 14 bodů, takže taky až tolik moc nechybělo - jedna trojka, které měl zrovna v těch zápasech horší, Atlanta 2/6 a Portland 0/5.

              

Harris by dneska měl opět dát víc bodů. Lakers mají slabší obranu a body by měli padat, vždyť i v zápasech Detroitu padá dost bodů, hranice přijatelná, ještě když chybí Leuer a nejspíš i Caldwell-Pope, ale ikdyby hrál tak bych si ho zahrál.