Atlanta - Dallas | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

1.3.2017 19:35
Basketbal
NBA, USA
2017-03-02 01:30:00
1.82
3
Barnes 19,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Po All-star game jsem už hrál Barnese 2x a 2x to zvládl, sice to bylo vždy těsné, ale dá se říct měl podprůměr střel a i minulý zápas s Miami by dal over. Dnes se už hranice zvedla o jeden bod, ale pořád podle mě musí být u Barnese daleko větší hranice.

On má letos průměr 20,1 bodů, ale nepotřebuje na to ani tolik střel, dneska by ale měl mít rozhodně víc, protože nevím jestli to sázkovky zaznamenaly, ale nemůže hrát Matthews, takže určitě další ztráta, borec co umí za 3 body a Atlanta dostává právě z trojek hodně bodů. Podkoš má naopak Atlanta výborný, takže Dirk Nowitzki to dneska nebude mít vůbec jednoduché. Kdybych mohl tak určitě zahraji Curryho, ale toho nikdo nevypsal, každopádně Barnes mi taky stačí. Už jsem o něm psal víckrát tak to nebudu opakovat.

Musí to ale ve venkovních zápasech vzít víc na sebe, pořád bojují o PO a už dalších hráčů tam není kdo by dal víc bodů a Barnes má dneska taky dobrý matchup. Očekávám, že půjde dnes už do základnu Noel na centra a Nowitzki se vrátí na PFko a tak Barnes se taky vrátí na SF a z této pozice dostává Atlanta po Brooklynu, Milwaukee a Lakers nejvíce bodů a hlavně dovoluje po Milwaukee nejvíce trojek z této pozice. Barnes jich sice až tolik nestřílí, ale většinou 3-4 tam každý zápas má, takže to se bude určitě taky hodit když mu tam spadnou.

Ještě se zmíním, že Matthews letos nemohl nastoupit ve 3 zápasech a Barnes tam dal, GS 25 bodů (a to celkem jasně prohráli takže nehrál tolik) New Yorku dal  23 bodů (8/15, z toho troky 0/2 a 7/7TH) a s Oklahomou 31 bodů (13/26, z toho trojky 2/2 a 3/3TH).

              

Letos se už pak jednou střetli v Dallasu, kde domácí dali pouze 82 bodů, přesto Barnes nezklamal a dal jim 21 bodů, při solidní střelbě 9/15, z toho trojky 2/4 a 1/2TH. Jinak hrál tam ještě i Williams a Matthews, kteří nebudou. Dallas má teď 2 výhry po sobě a na 8. pozici ztrácí 3 výhry (1 zápas k dobru) takže musí zabrat, Atlanta naopak prohrála 2 ze 3 zápasů po All-star game takže výhra Dallasu nemusí být nereálná.