Utah - New York | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

22.3.2017 10:00
Basketbal
NBA, USA
2017-03-23 03:30:00
1.82
3
Anthony 20,5-
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Carmelo Anthony's minutes will be reduced over the final 12 games of the season.
The change will be immediate, with Melo playing fewer minutes on Wednesday vs. Utah. "[Coach Jeff Hornacek] mentioned today that he's going to start shortening minutes," Anthony said.

Tohle je pro mě zasádní informace dnes a tak musím jít do underu u největší hvězdy hostů. Navíc ještě to tak dobře vyšlo, když hrají proti Utahu, který má jednu z nejlepších obran, co se týče právě pozice kde Anthony hraje tak z té dostává Utah vůbec nejmén bodů ze všech.

Sice je pravda, že se někdy Anthony proti Utahu dokázal prosadit, třeba i zrovna letos, ale to byl začátek sezony a hráli doma a měl víc střel a nakonec dal 28 bodů, nicméně ted je závěr sezony, do PO už se nedostanou a už tam byly i zprávy, že má nějaké to zranění.

Kdyby hráli opět doma tak bych se rozmýšlel, ale venku je Anthony o dost horší. Dáva tam o 2,7 bodů méně něž na domácí palubovce a to má střel +- totožně, ale úspěšnost střelby prostě horší. Střelba za 2 body o 4% horší a za 3 body o 3% horší. Jinak tento měsíc má nejhorší, průměr jen 17,9 bodů z 9 zápasů a to hrl průměrně přes 36 minut, i úspěšnost střelby jen 38,5%.

               

Sice není jisté jak moc budou ty minuty omezeny, nečekám, že to bude rázem někde na 25 minut, ale nějak víc jak ta půlhodinka by to podle mě nemělo být. Venku je slabší a hrají proti výborné obraně a Utah se bude asi až do konce základní části prát s Clippers o 4. místo a tedy výhody domácího prostředí pro první kolo, takže určitě v obraně budou makat.