Francie Ž-Itálie Ž | Světová liga-kvalifikace vodní pólo Autor: Otak13- již zde nepůsobí

28.3.2017 12:39
Ostatní
Světová liga-kvalifikace vodní pólo
2017-03-28 19:30:00
1.85
3
Itálie hcp -8,5g
TIPSPORT CZ/SK
hosté hcp

 Dnes pokračuje kvalifikace o Světovou ligu žen zápasem skupiny „B“ mezi domácí Francií a hosty z Itálie. Favorit je tady jasný, Italky a vzhledem k absencím u domácích věřím, že ho bez problémů pokryjí. Fair mám hcp -9,5g.

 

Francie – je po třech zápasech bez bodu, což se ostatně čekalo. Jak na Maďarsko tak na Itálii nemají, což ostatně ukázaly i všechny dosud odehraná utkání. V Itálii prohra 4:14, s Maďarskem doma 6:16, venku 4:15. A teď to podstatné co mě vede k tipu a to sestava domácích. Trenéru Bruzzovi oproti utkání v Itálii dnes bude chybět hned sedmička svěřenek, mimo jiné hlavně Jašková, Tardy a brankařská jednička Derenty. To podle mě hlavně při rotaci hráček bude znát a nedokážu si představit jako dlouho budou držet s Italkami tempo. Francouzky už takhle mají proti silným týmům problém se střelecky prosadit, dnes to podle mě budou mít ještě těžší.

 

Itálie – ty naopak mají pořád o co hrát a dnes si jedou pro jasné tři body a i skóre může hrát roli v závěrečných počtech. Zatím jsou po dvou utkáních druhé se 4 body. Po domácí výhře s Francií, prohráli až na pokut. hody v Maďarsku 11:13, získaly tedy bod z venku a pokud 2x vyhrají mají postup jistý. Ale to utkání doma s Maďarkami nebude nic složitého, takže jak říkám i případné lepší skóre může hrát v jejich prospěch. Naopak od domácích trenér hostů přivezl kompletní kádr co hrál poslední zápasy ve skupině, jediná změna je Daria za Barzon-nic podstatného. Já čekám od Italek opět perfektní výkon, hlavně v obraně a výhru v každé čtvrtce o 2-3 branky.

 

Jako doplňující tip si zahraji ještě under 19,5g, podle mě Francouzky budou mít těžké se střelecky prosadit. Tady mám fair 18,5g.