Toronto - Cleveland | NBA - playoff, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

7.5.2017 18:37
Basketbal
NBA - playoff, USA
2017-05-07 21:30:00
1.82
3
Powell 10,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Nikdy neříkej nikdy, ale aby Toronto ještě dokázalo otočit, to by se snad musel hlavně zranit James a k němu ještě někdo, každopádně určitě jim nic nedají zadarmo a dneska se pokusí snížit aby ještě měli naději.

Minulý zápas prohráli sice o 21 bodů, ale rozhodlo se až ve 4Q, kterou vyhrál Cleveland 36:17. Velká škoda, že se zranil rozehravač Lowry, protože toho jsem chtěl hrát do overu, už v Clevelandu by 2x over dal ikdyž těsně. A dneska Lowry je opět pochybný a spíše zase nenastoupí, protože předevčerejškem jak zkoušel jestli to půjde tak se to zhoršilo.

Takže se bude muset ukázat DeRozan, nicméně do něho asi nepůjdu ikdyž doma by to šlo, ovšem co jsem se díval na sestřih tak tam byl zdvojován, ale i přesto měl solidní střelbu a přidal ještě 13/13TH a tak dal 37 bodů, ale tak dobrou střelbu dnes nemusí mít.

Opět čekám že se ho pokusí zdvojovat a tak by se měl vytvořit prostor pro ostatní a já si zahraji over u Powella. Ten v první serii s Milwaukee v prvních 2 zápasech odehrál pouze 6 minut, ve 3 zápase si zahrál 15 minut protože Toronto jasně prohrálo a tak trenér udělal změnu a Powella dal do základu a hnedka slavil úspěch a i díky jemu Toronto vyhrálo 3 zápasy po sobě, extrémně se mu dařilo vynikající střelba, hlavně z trojek to měl v těch 3 zápasech 10/10!

V této serii ale opět šel na lavičku a v prvním zápase hrál pouze 21 minut, přesto měl 11 střel a 7TH a dal 12 bodů. Ve druhém zápase šel už opět do základu a odehrál 27 minut a dal 8 bodů, ale tadyměl mín střel jen 6 a proměnil 3 + přidal 2TH, každopádně ve 4Q už nehrál, protože Cleveland jasně vyhrál. Poslední zápas dostal od trenéra ještě větší povinnosti a hrál 36 minut a bránil LeBrona Jamese, jinak teda i díky tomu zdvojování se dostal k 19 střelám, ale měl horší střelbu a dal pouze 13 bodů.

            

Dneska teda asi nebude mítl 19 střel, ale zase by mohl mít lepší střelbu, navíc si umí vypracovat i trestnáky které má solidní (79%, v PO 81%) a těch 11 bodů by i dneska měl dát, minulou serii hrál velmi dobře a dneska by měl dostat opět větší povinnosti jak v obraně tak v útoku.