San Antonio - Golden State | NBA - playoff, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

20.5.2017 22:17
Basketbal
NBA - playoff, USA
2017-05-21 03:00:00
1.7
3
Aldridge 22,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Střelci od San Antonia nebyli vypsaní, posléze vypsali 4, ale AAldridge mezi nimi nebyl, ted sjem se ejště podíval a nakonec ho dopsali takže musím si ho zahrát.

Uvidíme jak to dopadne možná to bude další nakládačka, protože Cleveland a GS hrají tak trošku jinou ligu, ale přeci jen SA má slušnou obranu a doma určitě něco vymyslí Popovich a alespon jim to znepříjemní, ale postup GS asi nemine.

Počítalo se že Leonard bude spíše hrát, ale ukázalo se že nebude což je samořejmě obrovská ztráta, každopádně kdo jiný může něco zahrát než Aldridge. Počítám, že se San Antonio bude snažit kouskovat hru aby museli GS jít do pevné obrany a tak by s nimi mohli něco uhrát.

Aldridgeho jsem hrál první zápas a nezklamal a šlo to přes něj víc. Ve druhém zápase bylo taky jasné že nebude Leonard a celý den jsem uvažoval jestli ho zahrát do underu, protože jsem počátal s jasnou výhrou, ale nakonecjsem tak neudělal a easy under, Aldridge nezahrál taky dobře, každopádně poté opět se objevily zprávy, kde i trenér Popovich řekl, že potřebují daleko více od Aldridgeho v této hře a že má velkou zodpovědnost právě on. S Houstonem v 6 zápase měl taky bez Leonarda 26 střel a 2TH a to SA jasně vyhráli a ve 4Q měl pouze 3 střely, dneska to podle mě bude něco podobného a i s horší střelbou by to mělo stačit.

              

Aldridge by měl mít dneska hodně střel, samozřejmě GS na něj budou asi trošku nachystaní, ale očekáám dnes Aldridgeho hodně aktivního a taky agresivního a mohl by mít i dost trestnáků, klidně i k 10.