Frankfurt Lowen - Kassel Huskies | DEL 2 Autor: Adamco- již zde nepůsobí

19.10.2017 09:04
Hokej
DEL 2
2017-10-20 19:30:00
2.35
3
domáci hcp -1,5
Nike(SK) - nepoužívat
domáci hcp -1,5

 Opäť sa uz da sa povedať pravidelne pozriem na nižšiu Nemecku súťaž , a opäť na štadión Frankfurtu ,ktorý naposledy doma skalamal s Kaufbarenom no uz tradične vonku nezaváhali a Freiburg po ľahký prehrali.

Ich dnešný super je uz z inej šálky , tím s vysokými ambíciami Kassel. Tím na 4. mieste v tabuľke , no pre mna nutno povedať ze to zatiaľ  nie je take ružové , najmä v zadu . Brankári Keller a Mladík Pantkowski, Keller pre mna pred sezonu kvalitný brankár ktorý bude patriť k Top v štatistikám , no zatiaľ som da hlboko mýlil, okolo 3,3 gólu na zápas je veľa , aj keď nie všetku vinu prisudzujem jemu , obrana je druhou stránkou hry , nedávna posila Wisniewski , (NHL hrac 500z) pohoda celou ligou , ofenzívne ladený bek , a možno trosku zvláštne pre mna momentálny líder , zranený Klinge (kapitán) a jeden z Top hráčov je obrovská strata pre tím , no prekvapujúco výsledkovo možno zatiaľ ani nie , doma zmietli Freiburg , ale vyhra v Crimitschau bola tesná (domáci viedli 3-2 po 2. Tr., no úsek prvých 10 minút kde domáci sa behom 5 minút nechali 4 krát vylúčiť bol rozhodujúci okamžik zápasu , vyrovnávajúci goo prišiel az na konci poslednej PP 5 na 3)

Kassel sa prezentuje typickým “edge2edge” hokejom kde sa dôkazu veľa krát dostať do prečíslení a udrieť ale na druhej strane to iste platí pre podcislenia a proti súperovi akým je Framkfurt by to bolo rozhodujúcim faktorom.

K domácim ti sa pripravovali podstivo , tréner nabádal svojich zverencov k aktivite , ukázali si všetko podstatne na videu (kvôli ľahkej chrípke myslim netrénovali 2 dni , skôr regenerácia az ku koncu týždňa sa sa zišli na ľade)

Predaných je uz 5000 lístkov , čaká sa plny dom , kedže je to Derby zápas , tímov ktorí sa stretli i v playoff v minulej sezóne (4-0 pre Frankfurt). Frankfurt je vedený severoamericnami ktorí taktiež ovládajú bodovanie , nutno podotknúť ze domáce výpadky. (Kaufbeuren , Crimmitschau) by sa uz nemali opakovať a tím by mal byt 100% sústredený . Zajtra budú mat domáci šancu predviesť divákom hokej na ktorý su zvyknutý no posledné domáce zápasy da im nedostal. 

Frankfurt by mal hostí poraziť , Hosťom bude chýbať kapitán Klinge , hoc prvé 2 zápasy ustali az zajtra príde skúška v ktorej sa ukáže ako su pripravení na konfrontáciu s najlepšími.

Da sa zahrať aj 1 @1,84 +- (Tipsport , Bet 365...)