Cleveland - New York | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

29.10.2017 17:51
Basketbal
NBA, USA
2017-10-30 00:00:00
1.82
3
Hardaway 12,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Stejně jako posledně půjdu do overu u Hardawaye, ikdyž minule zklamal. Hranice ale půjde určitě výše a fair by měla být i dnes o 2 body víc.

Tim už v přípravě nehrál špatně a tuto hranici překonal ve všech 5 zápasech, v hlavní sezoně se teda trošku trápí se střelbou, ale je vždy otázka kdy se rozstřílí a taková hranice se dá splnit i s tou horší střelbou.

Posledně to nevyšlo, protože v prvním halfu měl jen 4 střely a trefil jednu a tak měl 2 body, po 3Q měl 7 bodů a New York už jasněji vedl, přesto ještě Hardaway v psolední Q hrál a trefil jednu trojku a 1TH, ale další 2 střely minul tak to nakonec mohl dát.

Dneska určitě ale New York jasně nevyhraje, venku to bude mít těžké letos, ale zase si myslím že ani jasně neprohrají, protože Cleveland je aktuálně v obraně hodně slabý. Oni to nejspíš zase dovedou až do finále, ale už loni měli právě v obraně velké problémy (především po All-star game). Letos ale hned ze začátku - z 6 zápasů dostávají průměrně 109,5 bodů a to teda neměli tolik těžkých soupeřů, např. i slabé Chicago jim dalo 112 bodů a nebo včera prohráli s New Orleans, od kterých dostali 123 bodů a 4 hráči ze základu měli střelbu 44/72.

             

Hardaway bude po Porzingisovi nejlepší hráč, je jen otázka času kdy se probudí a dneska tomu věřím. Tim se snaží střílet hodně trojek a právě z těch dostává Cleveland zatím ze všech týmů nejvíce bodů (dostávají skoro 14 trojek za zápas) a mohl by si vzpomenout na loňskou sezonu, kdy ve 3 zápasech nasázel Clevelandu 36, 22 a 21 bodů.