Kravchuk - Marti | Challenger Eckental Autor: ejkejej

30.10.2017 18:38
Tenis
Challenger Eckental
2017-10-31 12:20:00
1.54
3
Kravchuk
TIPSPORT CZ/SK
vítěz

V nemeckem Eckentalu se v tomto tydnu odehraje challenger na podle me nejrychlejsim povrchu na atp levelu. K analyze si vybiram zapas mezi Rusem Konstantinem Kravchukem a Svycarem Yannem Martim.

Kravchuk je uz velmi zkuseny hrac, ktery byl letos dokonce ve stovce, ale od zacatku roku se mu hrube nedari, coz bylo vsak dano casto silnymi souperi. V hale je to vsak porad hodne nebezpecny hrac s pres 200 odehranymi zapasy, ktery spoleha na silny servis a utocnou hru, casto se vydava i na sit.

Marti uz se vekove take radi mezi ty starsi hrace, dulezite je, ze on to nikdy nedotahl vic nez na par titulu na futures. Letos ta sezona je take spise nepovedena a diky vypadku 4 mesicu, hadam ze kvuli zraneni je v soucasne dobe az v 6. stovce. Tady dokonce ani neprosel kvaldou, nastesti pro nej startuje jako luckylooser. Jak pisu vyse, pro me je to hrac max futures s nevyrovnanou psychikou a castymi vybuchy emoci,  jeho servis je podprumerny a nema moc co nabidnout.

Kurz sice nizsi, ale ja ho vidim jako porad hodnotny, rozdil je tu i pres spatnou formu Rusa velmi veliky i jediny vzajemny zapas opanoval Konstantin. Fair tak 1.30.