Zlín - Olomouc | Extraliga, Česko Autor: beny74

5.11.2017 07:52
Hokej
Extraliga, Česko
2017-11-05 15:30:00
1.86
2
Olomouc
Sazkabet - nepoužívat
hosté hcp +0,5

Sezóna WRC končí, zbývá poslední soutěž, která bude asi těžko tipovatelná. Takže po delší době přidám tip na hokej.

Do Zlína přijíždí Olomouc, která ztrácí na domácí bod a momentálně se drží na pěkné osmé příčce. Z osmi venkovních zápasů MORA jenom 3x odjela bez bodového zisku, nedávno "loupili" ve Vítkovicích nebo Třinci, takže velice slušná bilance. V posledních třech zápasech sice 2 prohry, ale v pátek dali doma 1:0 Hradec, takže by opět měli být v pohodě.

Zlín je letos nevyzpytatelný, asi nejdůležitější faktor je brankář Kašík, který dokáže vychytat i ty nejlepší střelce (škoda, že repre trenér do Zlín nevidí, ale to je jiná kapitola). Nicméně výkony Zlína jsou jak na houpačce a svůj výkon, ať pozitivně nebo negativně, přizpůsobují soupeři. Dokáží se blýsknout skvělým výkonem proti kvalitnímu soupeři, aby to pak shodili v zápase s týmem ze spodu tabulky. Takže i přes páteční vítězství v Litvínově čekám hokejovou nudu. Navíc zápas koliduje s fotbalem se Spartou, kam se chystá spousta diváků. Z Olmiku určitě přijede spoustu fans, je otázka, kdo bude mít více domácí prostředí.

Zápasy Zlína a Olmiku bývají vyrovnané, podobný čekám i dnes. První zápas v Olomouci skončil vítězstvím Zlína 4:3 v prodloužení.