RB Salzburg u19 - Sparta u19 | Juniorská Liga mistrů Autor: BurukOkan

21.11.2017 10:35
Fotbal
Juniorská Liga mistrů
2017-11-21 18:00:00
1.75
3
over 3,5
TIPSPORT CZ/SK
over/under

Dnes pokračuje dalšími zápasy i juniorská Liga Mistrů a já si v její vyřazovací části vybral zápas mezi Red Bullem Salzburg a Spartou Praha.

O Salzburgu a jejich akademii se toho v posledních týdnech napsalo opravdu hodně. Tato akademie je velmi vychvalovaná, jedná se o špičkovou úroveň, což ostatně potvrzují i výsledky, protože Salzburg je vítězem poslední ročníku juniorské Ligy Mistrů. Naproti tomu Sparta je tým s nejlepší českou akademií, i když se jim zatím nijak zvlášť nedaří mladíky začlenit do A týmu.

Z prvního utkání jsem viděl sestřih, Salzburg ho vyhrál 4:2, když byl celkem jasně lepší. Mimojiné po zápase mluvili někteří hráči i trenér Erich Brabec o tom, že Salzburg je herně mnohem lepší, v podstatě trenér řekl, že každý hráč Salzburgu je lepší v každé dovednosti než jakýkoliv hráč Sparty. To nevysílá do odvety moc dobrý signál.

I kdyby Salzburg trochu protočil sestavu, je tam velká konkurence a ostatní hráči určitě budou hrát naplno i přes ten náskok, co si vytvořili. Na druhou stranu i Sparta má na to se prosadit.

 

Proto se mi zamlouvá over 3,5 v tomto zápase. Myslím, že ho klidně může zvládnout sám Salzburg jako v prvním zápase, ale Sparta si nějaké šance ke vstřelení gólu také vytvoří. Fair 1,6