Brooklyn - Oklahoma | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

7.12.2017 13:10
Basketbal
NBA, USA
2017-12-08 04:00:00
1.82
4
Anthony 17,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Ikdyby to Anthony dnes nehodil tak tato hranice je povinnost zahrát za víc. Oklahoma je trošku za očekáváním, protože po příchodu Georgeho a právě Anthonyho se čekolo víc. Mají teda jednu z nej obran, ale body sbírají především doma a venku je to pravý opak a tak mají pořád zápornou bilanci.

Anthony nebyl nikdy dobrým obráncem, ale v útoku to umí a díky posledním zápasem, kde neměl tolik střel se hranice zmenšila na tuhle, posledně byla i 16,5 proti Utahu a tam jsem taky čekal ještě under, ale bylo to těsné, protože Anthony si konečně vzal svůj standart střel, ale proti dobré podkošové obraně Utahu měl velmi špatnou střelbu.

Dneska tu střelbu musí mít určitě už lepší, protože hrají s Brooklynem, kteří mají slabší obranu a hrají 3. nejrychlejší tempo, takže o body by nemělo být postrach, přestože Oklahoma má lepší obranu, ale venku jim to tolik nejde zatím a potom hlavně tento zápas se hraje v Mexico City, takže očekávám, že spíš taky budou hrát rychleji a bude to tady padat.

Brooklyn pak dostává z jeho pozice absolutně nejvíc bodů ze všech a taky povolují vysokou úspěšnost střelby a když k tomu připočtu ještě to, že v Mexico City se hraje ve vysoké nadmořské výšce, tak tady si ty střely musí Anthony vzít a jít do overu.

            

Anthony totiž začínál v Denveru, kde hrál 8 let a tam je taky vysoká nadmořská výška a měl tam průměry od 20,8 (první sezony) po 28,9 bodů za sezonu! Carmelo pak hraje letos daleko lépe venku, kde má průměr téměř 20 bodů na zápas, střelba 43% ale i trojky má na 40%, malinká záhada je i to, že v posledních 6 zápasech si 4x nevypracoval ani 1TH, které má výborné a nemá problém jich mít třeba i 4-8, dneska by nějaké měl mít určitě a věřím, že dnes půjde Anthony zase k 20-ti bodům ne-li přes.