Houston - Minnesota | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

18.1.2018 15:50
Basketbal
NBA, USA
2018-01-19 03:30:00
1.82
4
Butler 23,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Jasné výsledky nějak letos přitahuju, ale tady by mě opravdu překvapil na obou stranách a tak se tady musí hrát over u Butlera. Mělo by tu padnout i kotel bodů.

Houston dnes bude postrádat Trevora Arizu, který byl suspendován na 2 zápasy, to je určitě pro Houston oslabení, protože to je slušný obránce, na druhou stranu by se měl vrátit největší hvězda Harden, který bude hrát kolem 24 minut, takže do útoku paráda, ale obrana by měla být slabší.

Minnesota má letos výborný tým, ale v PO by mohli doplatit na velké porce minut, které hráči dostávají, prakticky 4 hráči základu jsou v TOP 15 co odehráli nejvíce minut a rozehravač Teague by tam byl nejspíš taky kdyby neměl tolik problémů se zraněním.

No venku se přeci jen hůře vyhrává jasněji, ale já bych se endivil kdyby je i porazili, protože proti týmům ze Západní konference mají výbornou bilanci 23výher a pouze 6 porážek. Určitě to ale nebude nic lehkého.

A tak si vybírám Butlera, který měl slabší první měsíc a půl, ale tak musel se s týmem sehrát, předchozích 6 let hrál v Chicagu. No v prosinci za 15 zápasů průměr 26,5 bodů. Tento měsíc pak 9 zápasů a průměr ''jen'' 22,8 bodů, nicméně tady je důležité napsat, že hned 6x hráli doma a potom 5x jasně vyhráli takže neměl potřebu mít víc střel a jednou hráli v Bostonu, kteří brání doma hodně dobře (a taky že Minna dala jen 84 bodů).

            

Věřím, že tady bude vyrovnaný zápas a hlavně budou padat i body. Butler má pořád formu, tento měsíc menší průměr, ale vyhrávali tam jasněji, přesto střelba výborná, např. trojky 48%, přitom celkově má letos trojky pouze na 35,6%. Věřím, že tady půjde Jimmy krásně do overu.