FaZe - Natus Vincere | CS:GO ELEAGUE Major 2018 Autor: Garbucks

27.1.2018 16:25
Ostatní
CS:GO ELEAGUE Major 2018
2018-01-27 18:30:00
1.73
2
Natus Vincere +1,5 Maps
PINNACLE
Ostatní

Dnes to musím skrátiť do čo najmenej riadkov, nakoľko do začiatku zápasu zostávajú už iba necelé 2 hodinky.

Jedná sa o prvé semifinále na to FaZe vs. Natus Vincere

Obaja si tento post vybojovali právom, svojich súperov porazili 2-0, síce kvalitatívne sa nedali porovnať, ale výhra je výhra.

FaZe prešli aj kvalifikáciu, aj hlavnú časť bez väčších problémov. V kvalifikácií prehrali len ten jeden spomínaný zápas proti Vega Squadron 6-16 /Mirage/. Hlavná časť bez zaváhania, dokonca otočka z 1-9 na 16-12 ,proti aktuálne najlepšie hrajúcemu celku SK Gaming.

Ich cestu turnaju som už zhrnul 2 analýzy dozadu, tak ak by niekto chcel, môže si to prečítať tam. Včera proti Mousesports výhra 19-16 a 16-9 na mapách Nuke a Cache.

Cache bola v ich podaní jasná, aj vďaka skvelým individuálnym playom, no Nuke vyhrali ltt, aj to vďaka školáckym chybám tímu Mousesports za stavu 14-15 2v4 sa im podarilo dostať hru do OT. Treba poznamenať, že „suNny“ to poriadne pokašľal, keď zbytočne vybehol rampu, ale na druhej strane si „NiKo“ za stranu FaZe zaslúži neuveriteľnú pochvalu za ten play. Celkovo bol aj MVP zápasu zo skóre 60-36. Avšak ani spomínaný „suNny“  nepredviedol zlú hru, dropol 40 fragov a zažiaril asi ešte viac, než „NiKo“, no k ničomu im to nebolo. Ešte zahrali celkom solídne prvé kolo a vybojovali si vedenie 16-15 v OT, no 4 rýchle kolá ich už dorazili.

Ten Cache, tak to im vyhrali hlavne individuálne playe.

Natus Vincere mali výrazne ľahšieho súpera a ja osobne, ako som aj písal, som neočakával nič extra, na trošku ma prekvapilo, že hru otvorili vo veľkom štýle a hneď prvé kolo vyhrali vďaka ACE od hráča „Kvik“, potom však nedošlo k ničomu, čo by stálo za spomenutie, proste ez win.

Akurát hráč „flamie“ tu dropol podobné bomby ako „NiKo“ a „suNny“ v predošlom zápase a končil zo skóre 59-21 a dalo by sa povedať, že v podstate sám vyhral celý half pre tento Ukrajinsko-ruský tím.

Dnes to však bude úplne odlišný súper, podľa toho, čo tvrdili médiám sa jeden na druhého solídne pripravili.

Kurzy sú však hocijaké, no nikde nie sú na mieste a FaZe sa považujú za extrémneho favorita a tuším nikde som nenašiel cez @1,40, čo blbosť, pretože je to tím, ktorý disponuje najmä individuálnymi schopnosťami ako tímovými. Majú to najlepšie čo môže EU scéna ponúknuť a neskutočne kvalitných aimerov, no Natus Vincere zas vystupujú omnoho kvalitnejšie ako tím.

Preto si myslím, zahrať si tip Natus Vincere +1,5 mapy je úplne na mieste. Očakávam detailne naštudovaný map pool z oboch strán a každá jedna by si mala udržať ten svoj pick.

 

Začiatok je naplánovaný na 18:30, ale zrejme tu bude ešte delay, ako včera, nakoľko sa hrá ešte posledné štvrťfinále.