Rusko - Rumunsko | European Championship Women 2018 Autor: anjel79

19.3.2018 22:24
Házená
European Championship Women 2018
2018-03-21 16:30:00
1.8
2
Rumunsko hcp+2.5
BET365
hcp

domaci coach Trefilov ma dost velke problemy kedze ma zranene az 4 hracky zakladu z poslednych MS, chybat bude trio hraciek z Rostova, najznamejsia  tzv. "rusky Messi", Anna Vyakhireva (235 golov za 63 zapasov), dalej pivotka Petrova tiez zranena, spojka Ilyina to same (244 golov v repre za 91 zapasov), lava spojka Kochetova z Astrakhanocky mimo, golmanka Rostova Anna Sedoykina odmietla reprezentovat. V sirsej nominacii zaciatkom marca bolo moc vela mladych hracok
http://rushandball.ru/publications/23567/evgenij-trefilov-vyzval-v-sbornuyu-rossii-34-igroka-pered-matchami-s-rumyniej
co som prekvapeny je ze Trefilov ktory vylucne preferuje hracky z domacej ligy mal v sirsom vybere aj dve hracky zo zahranicnych klubov lave kridlo Polinu Kuznetsovu (Vardar Skopje) a ako nahradnicku pravu spojku Punko z Debrecenu. Pochybujem ze vo finalnej nominacke budu, to k Trefilovovi nesedi.
Trefilov nominacku na dvojzapas proti Rumunsku zverejnit zatial nechce
https://vk.com/@handballfast-evgenii-trefilov-s-sostavom-opredelilsya-no-vam-ne-skazhu
ale uz len na zaklade absenciek a pripravneho kempu to bude omladeny team ktory bude tahat kapitanka Dmitirieva z Togliatti kde sa bude zapas proti Rumunsku aj odohravat.

Rumunky na rozdiel od rusiek takmer komplet, z dolezitych hracok chyba len prava spojka Geiger hrajuca po MS za Siofok, ale rumunky tam maju nahradu zo Zalau v podobe vysokej Dragut, Inac je kader zhruba ten isty ako na poslednych MS, ked nie je lepsi kedze v nominacke su aj vo forme hrajuce hracky z domacej ligy, pivotka Valcei, Băcăoanu + lava spojka CSM Bukurest, Bianca Bazaliu kde sa uci od top hviezdy zenskej hadzanej Neagu (tiez v nominacke).

http://www.handbalvolei.ro/melinda-geiger-rateaza-meciurile-cu-rusia-lotul-romaniei-se-reuneste-duminica-la-bucuresti/

coach je skuseny Ambros Martin (vedie aj madarsky klub Gyor).

Kedze rusky uz v kvalde na ME jeden zapas prehrali prekvapivo v Rakusku, tak v stredu doma a nasledne o 4 dni v rumunsku maju noz na krku, dolezity zapas a s omladenym kadrom to nebude pre nich jednoduche. Rumunky naopak skuseny kader cize toto bude vyrovnany zapas a rusky nemozu byt az take kurzove favoritky.