Sacramento - Dallas | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

27.3.2018 11:32
Basketbal
NBA, USA
2018-03-28 04:00:00
1.82
5
Smith 16,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů hráče (vč. prodloužení)

Tady opravdu ve zkratce, nemůžu jinak než za full, snad to půjde stihnout. Fair hranice by měla být přinejmenším 18,5, což je i jeho průměr tento měsíc, ale pokud bych tam nepočítal zápas s Houstonem (tam to měl přes Paula těžké a celkově dal Dallas jen 82 bodů), kde dal pouze 4 body tak z ostatních 7 zápasů průměr 20,5 bodů a dnešní hranici by překonal vždy.

Dallasu bude pořád chybět Matthews a dnes nebude ani náhradní rozehrávač Barea a další Nowitzki, Powell, Noel a Mejri jsou nejistí. Co je nejdůležitější tak Dallasu už o nic nejde a na konci roku dostávají větší prostor mladíci. Trenér Dallasu pak prohlásil tuto větu:

 

Dallas coach Rick Carlisle said the last nine games are going to be Dennis Smith Jr.'s "show to run."

 

A ještě když teda nebude Barea – ten letos chyběl v 6 zápasech a Smith se pohyboval každý zápas kolem 18 střel, jen jednou měl 15, ale zase k tomu 9TH – naposledy jsem ho tak hrál proti Brooklynu, kde dal za 23 minut hry (17 střel a 1TH) 21 bodů, ovšem on se zranil a 15 minut do konce už nehrál!

           

Nemusí to hodit, Smith umí udělat i špatnou střelbu je ještě mladý, ale v budoucnu bude určitě dobrý, zná se i s Jamesem, který se prakticky vysmál New Yorku, že si místo ho vybrali Ntilikina....je zde velká hodnota. Myslím že víc netřeba už dodávat.