Fürth-Regensburg | 2. liga, Německo Autor: Purple

13.4.2018 14:25
Fotbal
2. liga, Německo
2018-04-13 18:30:00
1.7
2
over 2,5
TIPSPORT CZ/SK
over

Bavorské derby slibuje zajímavou podívanou a o góly by neměla být nouze. Fürth je stále namočený, je těsně nad sestupovým pásmem (3 body), ale je to tým, který aktuálně hraje velice dobře. Po novém roce dává všem najevo, že spadnout nehodlá a v „tabulce formy“ posledních deseti zápasů 2. Bundesligu dokonce vede! A zatímco venku je jeho bilance zoufalá (jen 8 bodů), doma je druhý nejlepší. V zápasech na stadionu ve Fürthu navíc v poslední době góly padají (výhry 2:1 s Unionem Berlín, Kaiserslauternem a Brauschweigem).

Regensburg je překvapení tohoto ročníku, je na 5. místě, ale teď táhne trošku slabší minisérii, jen 2 body ze tří zápasů. Je to ovšem ofenzivně laděný tým, over padl pětkrát z posledních šesti zápasů. Hosté jistě budou usilovat o přerušení negativního vývoje a určitě nelze čekat, že by zalezli a čekali.

 

Domácí se musejí obejít bez stabilního stopera Caliguriho, hosté nemají žádné nové absence. Listopadový zápas vyhrál Regensburg doma 3:2. Čekejme v derby vypjatější atmosféru, která by mohla soupeře strhnout k méně takticky svázané hře. Oba potřebují vyhrát, remíza je pro oba ztrátou.