Sundsvall - Östersund | Allsvenskan, Sweden Autor: Dragon

19.5.2018 13:53
Fotbal
Allsvenskan, Sweden
2018-05-19 16:00:00
2.01
3
over 2,5
SBOBET
počet gólov

 

Sundsvall patrí k najväčším prekvapeniam sezóny. Viacerí odborníci ho pasovali na posledné miesto aj kvôli zlej ekonomickej situácii a odchodom hráčov zo základu. Sundsvall napriek tomu zo 7 zápasov prehral iba raz. Dobrú bilanciu má aj preto, lebo až 5-krát hral doma, kde ukazuje svoju silu.

Mužstvo už síce stihlo prísť o útočníka Omejeho a krídelníka M. Semu, ale ťaží z top formy kapitána Halleniusa (7/3) a Galla (7/5), o ktorého bude v lete veľký záujem. Sundsvall doma síce dostal len 3 góly, z toho 2 od Malmö, ale treba sa pozrieť aj na to, proti komu udržal čisté konto. Zápas s Örebrom bol obojstranne bez šancí, Trelleborg svoje šance nevyužil a Brommapojkarna predviedla slabučký výkon. Rozhodne to nie je tak, že by obrana Sundsvallu na čele s brankárom vynikala pevnosťou.

Östersund sa zatiaľ dosť hľadá. Nedarí sa mu stabilizovať výkony. Zahrá perfektne a vzápätí vyhorí. V lete zrejme príde k výpredaju najlepších hráčov, preto má ešte 2 posledné príležitosti na vylepšenie pozície v tabuľke.

V útoku to vyzerá dobre, mužstvo stavia svoje prejav na držaní lopty, sú tam rýchly a technický K. Sema a strelec Ghoddos. Viac gólov sa čaká od Islamovica. Obrana je naopak slabinou, pretože aj skúsení hráči robia veľa individuálnych chýb.

Nepochybujem, že toto derby bude ofenzívne. Oba tímy majú vpredu veľmi kvalitných útočníkov a často skúšajú aj streľbu spoza šestnástky. Ich defenzívy nie sú pevné a všetko bude závisieť od efektivity. Kurzy okolo 2 sú slušné, fair 1.82.