Chorvatsko - Ukrajina | European Championship Women 2018 (kvalifikacia) Autor: anjel79

2.6.2018 08:00
Házená
European Championship Women 2018 (kvalifikacia)
2018-06-02 18:00:00
2.03
3
Ukrajina hcp+4.5
TIPSPORT CZ/SK
hcp

Pridu mi to prehnane kurzy na Ukrajinu, kedze domace chorvatky mozu teoreticky prehrat o 9 golov a aj tak skoncia na druhom priamo postupovom mieste v tabulke samozrejme v pripade prehry Svajciarska ktore hra v Norsku, tam sa s nicim inym nerata (norky zapasy nevypustaju,to by bola velka blamaz).

Cize v pripade vitazstva Ukrajiny do 9 golov a prehre Svajciarska, by mali vsetky teamy po 4 body, rozhodovali by body zo vzajomnych zapasov

Chorvatky 2x porazili Svajciarsko

Svajciarky 2x porazili Ukrajinu

Ukrajina (v pripade dnesneho vitazstva) by 2x porazila Chorvatsko

cize 50:50 a dalsim faktorom by bolo skore zo vzajomnych zapasov...

Chorvatsko - Svajciarsko 65:44

Svajciarsko - Ukrajina 43:36

a dajme tomu ze Ukrajina by vyhrala o max. 9 golov (prvy zapas vyhrala doma 26:22)

tak by to bolo v minitabulke:

1. Chorvatsko +21 a -13 = +8

2. Ukrajina -7 a +13 = +6

3. Svajciarsko -21 a +7 = -14

cize pre Chorvatsko (opakujem v pripade prehry Svajciarska v Norsku), moze prehrat s Ukrajinou o 9 golov a stale skonci na druhom mieste.

Co viac Ukrajina v pripade akehokolvek dnesneho vitazstva by skoncila s najvacsou pravdepodobnostou v tabulke tretich teamov ako najlepsi a tym padom by bola kvalifikovana tiez. Dolezite je ze tabulky tretich teamov sa nepocitaju body zo vsetkych skupinovych zapasov, ale len body ziskane proti kvalifikovanym teamom (cize teamom na prvych dvoch miestach). Tym padom by Ukrajina v pripade akejkolvek dnesnej vyhry mala 4 body v tabulke tretich teamov (2x vyhra proti druhemu Chorvatsku) a uz by boli prakticky najlepsie tretie umiestnene muzstvo -> postup na ME.

* v druhej skupine aj keby Slovensko vyhralo v Polsku, oba muzstva by mali v tabulke tretich temov len po 2 body t.j.menej ako Ukrajina

* v tretej skupine Macedonsko ma len 2 vyhry s poslednymi Faerskymi, cize zatial v tabulke tretich temov 0 bodov a posledny dnesny zapas

* v stvrtej ak Rakusko vyhra v Rusku s tak skonci druhe a Rusko by malo v tabulke tretich teamov 2body t.j. zosadit Ukrajinu v pripade dnesnej vyhry (+ prehry Svajciarska, to beriem ako samozrejmost) by nebola sanca. To iste v pripade prehry Rakuska v Rusku.

* v piatej ma zatial Cesko a Slovinsko po jednom bode v tabulke tretich teamov a dnes hraju druhy vzajomny, cize Ukrajinu by predbehnut nemohli

* v siestej tretie Turecko bodovalo len proti poslednej Litve a ma v tabulke tretich teamov 0 bodov a posledny dnesny zapas

 

Cize to len trocha statistiky k tomu co by priniesla dnesna akakolvek vyhra Ukrajiny (+prehra Svajciarska) do celkoveho umiestnenia a naslednej kvalifikacie na ME 2018. Priniesla by to ze kvalifikovane na ME by bolo aj Chorvatsko (ak neprehraju o viac ako 9 golov) aj Ukrajina.

Je to samozrejme cista spekulacia ale pozname balkansku naturu, ked im prakticky o "nic" nejde aj ked samozrejme museli by v pripade dnesnej prehry cakat na vysledok Norsko-Svajciarsko.

Ukrajinky v strede tyzdna prehra doma proti Norsku, kde mali pred zapasom personalne problemy v kadri s unavou a zraneniami hracok ako som spominal...Ich naj hracku lavu spojku Glibko (vyhrala najlepsiu strelkynu v rumunskej lige tuto sezonu) vynechala treningy pred zapasom z Norskom a aj v zapase kde ukrajinky proti favorizovanemu Norsku prehrali len o 5 golov, bola setrena kedze nehrala vela a zo 7 strelenych golov dala tusim 6 zo sedmiciek (trestne hody) na ktore chodila z lavicky. Dnes prakticky z palubovky nezide podla vsetkeho, z dalsich hracok uz proti Norsku hrali vsetky ktore mali mesie zranenia ako Gorilska, Redka. Proti Norsku nenastupila dvojica hracok a to lava spojka Smolinh a prva golmanka Balog.

Teraz vysla sprava ze obe dnes budu + v skratke napisane to co potrebuje Ukrajina na postup na ME (link dole).

"Готовы играть разыгрывающая Леся Смолинг и вратарь Юдит Балог, пропустившие домашний поединок против Норвегии (21:26)."

https://handball.net.ua/ukr/segodnya-reshayuschiy-match-horvatiya---ukraina/

Ukrajina v plnej sile dnes aj s prvou golmankou Balog, chorvatky maju lepsi kader ako Ukrajina ale percentualne urcite nie o tolko ako su nastavene dnesne kurzy, 1.15 resp. 1.18 na vyhru domacich, ani nahodou...chorvatky maju tiez plny kader, ich naj strelkyna v kvalde lava spojka Micijevic (hra v madarskej lige za dunaujvaros) hra vo velkej pohode, ale chorvatky hrali v podobnom kadri aj prvy vzajomny na Ukrajine kde prehrali 22:26 (Micijevic 7 golov vtedy), oproti vzajomnemu z oktobra 2017 chorvatkam pribudla do kadra len spojka tureckeho Kastamonu, Koznjak.

Kadre plne na oboch stranach, motivacia vacsia na strane Ukrajiny, chorvatky si mozu dovolit prehrat ako som uz spominal, samozrejme asi budu chciet mat istotu postupu bez toho aby cakali na vysledok zapasu Norsko-Svajciarsko, ale pri tych kadroch ktore maju dnes k dispozicci obe muzstva nemozu byt proste take velke favoritky.

Hram hlavne hcp na Ukrajinu a kedze pre nich ma vyznam len dnesna vyhra, tak za jednotku aj kurz 7.6 na tipaci