Srbsko Ž-Izrael Ž | ME-vodní pólo Autor: Otak13- již zde nepůsobí

23.7.2018 13:03
Ostatní
ME-vodní pólo
2018-07-23 15:00:00
1.85
3
Over 15,5g
TIPSPORT CZ/SK
počet branek

Pro oba týmy dnes poslední představení na mistrovství Evropy, zápas o deváté místo. Oba skončili předposlední ve své skupině, hlavně pro Izrael jako nováčka to je velký úspěch a jejich trenér prohlásil, že jsi jdou dnešní poslední zápas užít. Hranice vypsaná na takový zápas, kde oba týmy dosáhly už svého uspokojení je pro mě nízká, oba celky nemají v bráně takovou kvalitu a jejich přednosti vidím hlavně v útočné hře.

 

Srbsko - může výhrou zopakovat svoje nejlepší umístnění na ME, které holky dosáhly doma v Bělehradě. Tým už překousl zbytečnou prohru s Německem v prvním zápase šampionátu, kde skvěle rozehraný zápas v závěru ztratily šanci na postup do play off. Tam nutno dodat nepodržela jejich gólmanka Klincová, což se i odrazilo na dalších jejích výkonech v následujících zápasech. Poslední zápas s Tureckem (9:6) si zase špatnou chvíli vybrala obrana Srbska, když dovolila skoro 30 střel, tady naopak Klincová zachytala. Trenér před dnešním zápasem upozorňoval na soupeřovu rychlost a nabádal k větší agresivitě, což ale podle mě přinese hodně vyloučení.

 

Izrael -dosáhl pátým místem ve skupině velkého úspěchu a tady si myslím, že může dojít k lehkému uspokojení. Oni zapracovali do týmu bývalého asistenta Srbské reprezentace Miloše Bradič, takže ten určitě poradí jak překonat Srbskou obranu. Izrael už poznal Srbský tým ve vzájemném zápase. Na nedávném turnaji v Maďarsku, který sloužil jako příprava na Euro vyhrál ve stejných sestavách co nastoupí dnes 13:8. Trio Bogachenko, Noy a Strugo už mají něco odehráno a určitě se dostanou ke svým šancím.

 

 

Já v tomto zápase nemám jasného favorita, ale díky slabším obranám a ne moc spolehlivým výkonům obou brankářek volím over. 21 branek jako v přípravě asi nebude, ale těch min 17 padne.