Maledivy - Srí Lanka | SAFF Championship, Mezinárodní Autor: beast95

6.9.2018 21:23
Fotbal
SAFF Championship, Mezinárodní
2018-09-07 15:00:00
1.9
1
Maledivy ah -1.5
FORTUNA CZ/SK
asian hcp

Srí Lanku jsem tu hrál v prvním zápase a mohu si tak o ní lépe udělat obrázek. S Indií, která má tým u23, né li mladší, se absolutně nechytali a výsledek 0-2 je ještě mírný. Četl jsem reporty a záložní řada Srí Lanky se vůbec nechytala a Indie tam dost dominovala. A to ještě šance nedala, protože z jejich tábora zaznívá, že produktivitu je třeba zlepšit, protože jiné zápasy by je to mohlo přijít draho. 
V nominaci nejsou všechna jména, jenže byli třeba u solidních výsledků s Litvou. 
Očividně tomu jejich týmu ani nepomohla 20 měsíců dlouhá pauza od fotbalu ( reprezentačního). 

Maledivy ještě nehráli a tak si bude těžší udělat obrázek. V nominanci chybí  Ali Ashfaq, což je pro Maledivy něco, jako třeba Sunil Chhetri v Indii. Ali Ashfaq je nejlepší střelec Malediv a vlastně i historicky nejlepší střelec Suzuki cupu. 
Krom něho jsou ale v nominaci jiní zkušení hráči a útok byl doplněn vhodně o hráče, jenž patří momentálně v domácí soutěži k těm nejlepším střelcům a konkurují v lize i střelecky právě  hráči, jako je Ali Ashfaq.

Čisté z historického hlediska, se potkali na tomto turnaji 6x a 5x vyhráli Maledivy.  A já si myslím, že tomu tak bude i nyní a Maledivy vyhrají nějakým vyšším rozdílem.