DVTK - Michalovce | príprava hokej Autor: halapartna

7.9.2018 12:26
Hokej
príprava hokej
2018-09-07 18:00:00
2.2
3
DVTK
BET365
1X2

DVTK mal v príprave celkom náročných súperov, dokázal uhrať celkom dobré výsledky, skalp Košíc či Vítkovic určite zarezonoval, na druhej strane prehra v Poprade s domácimi 1:3 či s FRA Gap 0:3. DVTK sa v príprave už s Michalovcami stretol, vyhrával 3:2 po dvoch tretinách, nakoniec, ale domáci otočili a do prádznej brány spečatili výhru 5:3. Kvalitatívne je tento káder schopný uhrať v tipsport lige play-off, mal by to byť ten úspešnejší z nových maďarských účastníkov.

Michalovce vyhrávajú v príprave jeden zápas za druhým, na úvod síce prehra s Podhale 3:4, potom však samé výhry, avšak súperi ako Zaglebie, Nowy Targ, Spišská Nová Ves či B tým Popradu nemajú ani zďaleka silu súperov, s akými sa meral Miskolc. Za zmienku stojí práve výhra nad dnešným súperom a tiež domáca výhra nad extraligistom L.Mikulášom (i keď tam je kvalita kádra otázna, liptákov čaká tuhý boj o záchranu).

DVTK je pre mňa doma väčši favorit, bude to generálka na ligu, určite bude chuť oplatiť prehru z Michaloviec, kvalita kádra z môjho pohľadu jasne na strane domácich, je tam 5-6 rozdielových legionárov, skúsenosti z ťažších líg rovnako na strane domácich. Ak chce DVTK v extralige hrať o pokojný stred tabulky, mal by dnes prvoligistu, hoci jedného z najlepších, v kľude poraziť. Kvalitatívne majú podľa mňa navrch, navyše hrajú doma, kde už porazili silnejšie mužstvá ako sú Michalovce.

Fair 1,7 hrám "len" za stred, keďže neviem úplne presne zostavy, ale očakávam obe mužstvá viac-menej v plnej sile, že by nastúpil nejaký B-tím ako vo včera v prípade Nových Zámkov považujem za krajne nepravdepodobné.