Nitra - Detva | Extraliga, Slovensko Autor: MaTeJ

15.11.2018 20:48
Hokej
Extraliga, Slovensko
2018-11-16 18:00:00
1.8
3
5,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet gólů

 

V tomto dueli očakávam goly od oboch strán, kedže obrana ani na jednej strane aktuálne nieje v dobrom rozpoložení..

 Nitra tradične patrí k najofenzívnejším celkom a doma ich ofenzívna sila spolu s divákmi ešte narastá. Čo však Nitru momentálne trápi je deravá obrana ako aj najslabšie oslabenia v súťaži. V Žiline sa im ešte podarilo otočiť z 2-0 na 2-4, avšak následne padli 6-1 v Košiciach a 6-4 vo Zvolene. Tam domáci trestali v presilovkách a potvrdil sa len fakt, že ich defenzívna hra aktuálne stojí na veľmi vratkých nohách.

Detva aktuálne desiata s 3.najslabšou defenzívou.. Detvanci majú pomerne nevyrovnanú formu ked prehrali jasne v Poprade, aby následne ozbíjali v derby Bystricu 2-1 a vonku aj Trenčín 2-4. Doma ale naposledny prehrali s MAC Ujbuda v divokom dueli 4-5. Madari viedli po I.tr. 0-3 aby Detva v úvode druhej časti hned vyrovnala, no ešte v tej istej tretine dostali 2g. a bolo 3-5 aby potom už len znížili..

Nitra potrebuje výhru, doma je podstatne silnejšia. Avšak spomínaná obrana ako aj oslabenia im vôbec nejdú a to by hostia mohli využiť. Čakám, že domáci budú diktovať tempo, body by mali ostať s najväčšou pravdepodobnosťou doma no pri ´neforme´ nitrianskej obrany nejaké goly čakám aj od hostí.. Posledný duel skončil divoko 5-5 goly čakám aj teraz a vychádza mi teda over