Riga vs Astana | RUS - VTB Autor: mahony1983

19.11.2018 10:28
Basketbal
RUS - VTB
2018-11-19 18:30:00
2.05
2
Astana ML
TIPSPORT CZ/SK
víťaz zápasu (vrátane predĺženia)

Astana má podľa mňa lepší tím a keď zoberiem domáce prostredie do úvahy, tak kurzy by som videl v rovine 1.90, pretože:

1. Riga to bude mať ťažké v tejto sezóne, spravili dosť veľa zmien v lete a tie príchody teda neboli nič svetoborné, pozitívne by som videl len príchod centra S. Zacka zo Sopotu + ostal kapitán M. Mejeris, ale ten bol zranený a do diania sa dostal len cez víkend proti Valge v rámci ligy, no neoslnil a bude potrebovať čas ešte. Navyše 1. PG Vincent Council odišiel minulý týždeň z tímu, podpísali A. Andrewsa, ale to tiež nie je nič extra, lotyšskí domáci hráči su iba priemerní. Vo VTB lige to je zatiaľ bilancia 1-6, jediná výhra doma s Kalevom.

2. Astana má bilanciu 3-3, teraz dve prehry za sebou a najmä tá doma s oslabeným Novgorodom bola prekvapením pre mňa, i keď Novgorod nemá zlý tím. Prím v Astane hraje S5 zložená z amerických posíl a myslím si, že všetky pozície lepšie ako u Rigy možno s výnimkou na centri, kde to môže byť vyrovnanejšie. Astana tam má 210 cm S. Zacka, ale Astana tam má nie menej skúseného 212 cm obra G. Groselleho.

Oba tímy majú biednu lavičku, spoliehať sa musia na S5 hlavne a tam proste vidím lepšiu kvalitu na hosťujúcej strane a to by mohlo rozhodnúť...