Magura Cisnadie - CSM Slatina | Liga Nationala Rumunsko Autor: anjel79

23.1.2019 13:09
Házená
Liga Nationala Rumunsko
2019-01-23 17:00:00
1.76
3
over 45.5
TIPSPORT CZ/SK
pocet golov v zapase

rozmyslal a chcel som hrat aj hranicu 47.5 ktora bola rano, kedze si myslim ze 50 golov padne. Hentu aktualnu hranicu 45.5 beriem vo zvysenom vklade.

Jasne, Magura hra aj EHF cup cize nabity program ale naposledy cez vikend hrali doma proti Storhamaru, cize ziadne cestovanie atd., prehrali hladko 18:26 (44 golov), ale na tuto fazu EHF cupu proste nemaju kader uz kedze tam vcas nedopisali ani posily ktore podpisali cez zimu. Podstatne je ze cez zimu im odisli 2 brazilky Fachinello aj Costa do SCM Craiova, oba ale najma spojka Fachinello velmi dobre defenzivne hracky. Namiesto nich prisla z Bistrity co je ofenzivne muzstvo, skusena prava spojka Oana Chirila Tiplea, svojho casu repre hracka + Ionela Dinu. Ta druha nie je podstatna a navyse dnes nebude k dispozicii. Podstatna je vsak Oana Chirila Tiplea ta nemoze hrat EHF cup kedze ju klub neskoro napisal na supisku, avsak v lige uz hrala a proti Cluju v overom zapase 32:24 dala 12 golov (8 z trestnych hodov) a mala 12 asistencii. Okrem nej su v teame aj kvalitne spojky Moldovan a ciernohorka Boljevic.

http://frh.ro/meci.php?id=42599

cize s nou a bez dvoch defenzivnych braziliek ktore uz su v SCM Craiova, je Magura teamom z rychlejsim zakoncenim a preto sa mi ta dnesna aktualna hranica na tipsporte zda uz prilis mala.

CSM Slatina je priemerne rumunske muzstvo avsak dnes podla trenera odhodlane utrobit v Cisnadie dobry vysledok to znamena bodovat. Podla mna sa im to nepodari ale kader maju full, maju vybornu pivotku Lorenu Ostase a lavu spojku Alexandru Andrei. V zapasoch na palubovkach superov sli cez dnesnu hranicu 3x z 5 zapasov, 47 padlo aj na pode defenzivneho Buzau, ale podstatne je ze Magura nie je tym istym defenzivnym teamom, Oana Chirila Tiplea je rozdielova hracka, cize predpoklad je ze urcite domace nebudu hrat defenzivu celych 60 minut a Slatina ak chce nejake body vziat tak tie okna v defenzive po chybajucich dvoch brazilkach musi vyuzit golovo.