Ystads IF-Sävehof | Handbollsligan-Švédsko Autor: Otak13- již zde nepůsobí

17.3.2019 19:25
Házená
Handbollsligan-Švédsko
2019-03-18 19:00:00
1.81
1
Sävehof tt over 27,5g
TIPSPORT CZ/SK
Počet branek hosté

Betstars @ 1,85

 

Dávám už dnes, myslím, že do zítra ten kurz nevydrží. Opět si zahraji svůj oblíbený overový tým Sävehof, kterého sice tentokrát čeká těžší kalibr,než bylo AIK, ale Ystads IF hraje podobným útočným stylem. Oba týmy mají jisté play-off, čekám útočný zápas pro diváky a věřím, že se oba týmy do obrany tolik nepřetrhnou.

 

Ystads IF – v závěru ligy těch bodů moc neposbíral, jedinou výhru připsal doma s Redbergslidsem (32:29). Ale třeba lídra ligy Kristianstad zle trápili, hlavně v obraně , bohužel ani 30 vstřelených gólů na body nestačilo (30:35). Především osmigólový Hallback a šestigólový Svensson byli k neudržení. Ystads je doma pro každého těžkým rivalem, mají možnost se dostat ještě mezi nejlepší čtyřku a zařínat tak doma, já s myslím, že nic nevypustí.

 

Sävehof – mě posledně nezklamalo a zítra od něj čekám podobný útočný styl jako s AIK. Nejhůře osmé místo už mají jisté, ty jejich poslední utkání jsou pořád gólová ať hraí doma nebo venku. Po výhře na AIK je doma čekalo nepříjemné Malmö, které většinu hraje pomalejším tempem, přesto to opět padalo, zápas skončil 31:33. Sävehof oět nabízel dost okének, hrál tím sým tradičním stylem nahoru/dolu. Nenašel jsem info o žádných absencích, takže palebná síla v hráčích Bogojevič, Karlsson a Larsson bude opět připravena. V říjnovém klání padlo 63g, zítra se spokojím s 60g, které podle mě padnou.