Cuiaba - Figueirense | 2.liga, Brazílie Autor: AC28rm1

20.8.2019 12:31
Fotbal
2.liga, Brazílie
2019-08-21 02:30:00
2.8
1
Over 2,5 golu
PINNACLE
počet gólů

Zajtra nadranom by sa mal uskutocnit zapas brazilskej serie B medzi Cuiaba Esporte a Figueirense. Cuiaba je v tabulke na deviatom mieste, kym hostia na 12 priecke. Suboj by sa mal hrat na Arena Pantanal v meste Cuiaba o 02:30 nasho casu. Pisem v podmienovacom sposobe, kedze financne problemy Figueirense vyustili do hrozby strajku hracov. Takze uvidime.

Ciuaba napriek minulotyzdnovej prehre na pode America Mineiro 2:1 preziva vcelku uspesne obdobie. Postupili do dalsieho kola Copa Verde, a v lige maju za sebou silnu letnu periodu – z osmich zapasov prehrali prave iba tento posledny. Cuiaba je paradoxne najlepsim timom na ihriskach superov, avsak ani doma to nie je najhorsie. Toto vsetko stacilo na ziskanie 23 bodov a kludny stred tabulky. Co sa tyka zraneni a marodok dnes pravdepodobne nenastupia: dvojgolovy obranca Jean Patrick a dalsi obranca Leandro Souza a jednogolovy utocnik Rincon

Figueirense je na tom blede. Prehrali posledne dva zapasy, klub ma financne problemy, hraci ziadaju vyplatenie miezd a hrozia strajkom. Pytaju peniaze dnes, klub slubuje vyplatit podlznosti do 28 augusta. Uvidime ako sa situacia vyvinie. Co sa tyka dnesneho zapasu, Figueirense sa zranil jeden z dvoch brankarov ktori este nezutekali. Matheus Vidotto je zraneny, a v brane ho uz druhy zapas po sebe nahradi Elisson. Brankar vekom skuseny, ale nerozchytany – v tejto sezone to bude jeho druhe ucinkovanie. Dalsi hraci ktori dnes pravdepodobne nenastupia su: obrancovia Matheus Destro, Mateus Brunetti a Pereira.

Papierovym favoritom je domaci mancaft, hostia v pripade ze nastupia neodovzdaju na ihrisku maximum. Cuiaba naopak doma strelila minimalne jeden gol v 6 zo siedmich ligovych zapasov. Skusim v zapase zahrat OVER 2,5 golu v kurze ktory ma hodnotu, okolo 2,80. GL!