Extraliga | Extraliga, Česko Autor: beny74

3.1.2020 14:01
Hokej
Extraliga, Česko
2020-01-03 17:30:00
2.01
2
Over 5,5 gólů
CHANCE
Zlín - Pardubice

Domácí jsou teď ve formě a věřím, že to potvrdí i v dnešním zápase, ve kterém hostí poslední Pardubice. Bude jim chybět Gazda a Herman, jinak by měli být komplet. Po nástupu trenéra Svobody se vrátili k hokeji, kterým se prezentovali v minulých sezónách, to znamená hodně ofenzívní styl, přičemž vzadu do jistí gólman. Hodně k současné pohodě přispěl zapůjčený gólman Čiliak, který se rozchytal k velkým výkonům, po jeho návratu do Komety na něho musí navázat Kašík. V letošní sezóně Zlín s Pardubicemi ještě body neztratil, zvítězil i v době, kdy procházel největší krizí.

 

Výsledky Pardubic pouze odráží celkovou situaci v klubu. Stále probíhají nějaké podivné změny ve vedení klubu, odvolali trenéra Bělohlava, když během víkendu porazili vedoucí týmy ligy, fanoušci protestují… Přitom skladba týmu špatná není, ale prostě už několikátou sezónu se řeší spoustu jiných věcí než jen hokej a výsledkem jsou boje o záchranu. Chybět by měl snad jen Kousal, ostatní marodi by se už měli zapojit.

 

Zlín porazil Pardubice v posledních osmi zápasech, přičemž v těch domácích vstřelili vždy minimálně 4 branky. Proto si vylepším kurz na domácí i overem v zápasu. Zůstávám při zemi, v tomto tipu hraju domácí vítězství + 4 a více gólů celkově, ale myslím, že jich bude ještě víc, takže můj druhý tip na tento zápas je over 5,5 gólů, kdy kurz 2,01 je tak o 2 destiny vyšší, než bych vypsal já. V posledních 4 vzájemných zápasech ve Zlíně vždy padnul.