Akita Blaublitz - Omiya | 2. japonská liga Autor: VILO

9.4.2021 21:50
Fotbal
2. japonská liga
2021-04-10 06:00:00
2.08
3
SBR
TIPSPORT CZ/SK
Domácí SBR

6.00, 2. japonská

Blaublitz - Omiya Ardija Tip Domácí SBR @ 2.08  3/5  Tipsport

Kurz naprosto mimo. Favoritem musí být jednoznačně domácí a ne hosté. Za málo jedu i čistou jedna. Důvody prosté a jednoduché – forma, tabulka, poslední výsledky – jasně pro Akitu.

Na tenhle zápas je Akita full, bez omezení. Hosté stále od minulého kola tři absence Takumu Fujinuma, Soya Takada a Kanji Okunuki.

Blaublitz Akita po nějaké době zase prohráli, ted 1:3 na Matsumoto Yamaga. Sice otevřeli skóre těsně před poločasem, ale pak dostali tři branky. Poté, co naposledy odehráli čtyři zápasy bez porážky, tak zase padli. Jenže se o nich píše, že hrají celkem klidný a pohledný fotbal na pohodu a bez nervů, a jsou vlastně ok, protože se od nich nic extra nečekalo. To naopak od Omiya se čekal postup a zatím jsou výsledky dost chabé. Omiya Ardija porazila po třech porážkách v řadě doma 4:0 Nagasaki a přidali remízu 0:0 v FC Ryukyu. Sice překypují sebevědomím, ale je to další zápas venku a zase cestování.

Akita sice naposledy dostala 3 branky, ale jinak její obrana pracuje perfektně, Omiya sice dva zápasy nedostala gol, ale venku také nějak střelecky nexceluje.

Tady prostě vidím notičky na domácí, myslím, že minimálně neprohrají. Omiya není tým, který bere výhry venku, ale Akita je tým, který patří mezi nejsilnější doma.