ORA - LEG & OLO - KLN | FIBA Europe Cup, muži, Mezinárodní Autor: xavier

22.11.2023 13:43
Basketbal
FIBA Europe Cup, muži, Mezinárodní
2023-11-22 18:00:00
2.33
3
Oradea + Olomoucko
TIPSPORT CZ/SK
výsledek zápasu

Předně musím říct, že to hodně spadlo. Daly se sehnat na tuto akovku kurzy klidně okolo 3. Spíš to tu píšu, abyste si případně pak počkali do livka a reagovali. 

Oradea - Legia (FIBA EC)

Tady jsou karty rozdány jasně. Legia je už jistý postupující, mají to 5-0 a dnes se určitě neroztrhají, o víkendu je čeká těžký duel v polské lize. Naproti tomu Oradea má bilanci 3-2 a k postupu potřebuje nutně zvítězit (a ideálně o co nejvíc). Nepostupují totiž automaticky všichni na druhých pozicích. Oradea má velmi kvalitní kádr, to už jsem tu psal minule v analýzách, mají ambice FIBA Europe Cup i letos vyhrát. Takže nějaký handicap určitě také stojí za zkoušku. Při současné konstelaci tady pořád fér kurz na čistou 1 ne 1,5 - ale 1,35. 

Olomoucko - Kolín (AAC)

Olomoucko se v lize trápí, ale Alpe Adria Cup bere vážně, vyhrálo tam tři ze čtyř duelů. To však i Kolín. Proč tip ale hraju: V sobotu se oba v lize utkali - na Hané po šťastné Čížově trojce dvě sekundy před koncem vyhrál Kolín 80-78.

ALE. To ještě za Kolín hrál Jakub Petráš, jeden ze dvou naprosto klíčových mužu výběru trenéra Benáčka. Pro něj to byl ale poslední zápas, odešel "domů" do Handlové. Ve své rozlučce nasbíral 16 bodů a 14 doskoků - přesto (a ještě při absenci domácího Baileyho) Kolín málem prohrál. 

Olomoucko bere pohár velmi vážně, už jen kvůli sponzorům atd. Otazník stále visí nad Baileym, ale já věřím, že prostě ta ztráta Petráše, který letos sbíral necelých 10 bodů a 10 doskoků na utkání, bude zcela markantní. 

Za mě tu je fér kurz na jedničku  1,45. Na druhou stranu - tohle je zápas, kdy se bude skóre tahat a na 99% v livku chytíte lepší kurz na 1. Olomoucko občas dost vlažně brání, nepouštěl bych se tu radši do vyšších handicapů, než -1,5. 

Oradea + Olomoucko (výsledky zápasů) @ 2,33 @ Tipsport @ 3/5 (fér kurz 1,9)