Budapest Akademia v Cszikszereda | Erste liga Autor: Tinie93

7.3.2024 10:49
Hokej
Erste liga
2024-03-08 18:00:00
2.25
4
Budapest Akademia
TIPSPORT CZ/SK
1x2

Toto si zahraju s předstihem bez ofiko sestav. Dal se sehnat i lepší kurz nebo u jiných Sk je lepší než na tipáči. Budapest si prakticky mohla vybrat, na koho narazí ve ČF. Jestli Ujpest, s kterým hráli posslední zápas a nebo právě Cszikszereda. Hodně se vsázel Ujpest, ale Budapest nasadila to nejlepší a zápas zvládla. Sice derby by pro ně bylo lepší bez cestování, ale momentálně si myslím, že Rumuni jsou snažší soupeř. Budapest by měla být full, po trestu se vrátil obránce Dame-Malka. 

Hosté na tom nejsou úplně nejlíp, po nevyplacení výplat jejich top útočník Levinovi (37z - 59) a Welshovi (23z - 20b) šli výkony hlavně v ofenzivě dost dolů. Vrátil se sice další útoník z top 2 formací Milan, ale jestli bude hrát je zatím otazník, protože dostal stopku od svazu kvůli registraci. Kdo nebude hrát ale určitě je 2. nejproduktivnější hráč po Levinovi, Becze (44z - 40b), který má po posledním zápase trest. Po operaci ruky je další top útočník Sofron (21z - 22b), nehrál poslední zápasy, tak otázka jestli ho nešetřili na PO. I tak Cszikszereda měla 7 velmi dobrých útočníků a z nich prakticky může 5 chybět.

H2H 3:1 pro Budapešt, vše ale těsné zápasy a spusta branek. Teď si myslím že jich tolik nebude kvůli slabšímu útoku hostů a je to PO. Csziskzera neměla ani tolik času na přípravu a cestování, protože se dozvěděli až v úterý večer, že budou muset jet do Maďarska a to hráli ještě právě 2 zápasy v neděli a pondělí.