Upozornění na nově přidané analýzy emailem! Zvyš své zisky!

Autor: stal123 datum publikace: 13.1.2015 23:56

návod

Upozornění

na přidané analýzy

emailem


Uživatel, který o tuto službu bude mít zájem si může skrz filtr vybrat buď upozornění na všechny nově přidané analýzy nebo jen na analýzy svých oblíbených moderátorů.

Proč tato služba a co tí­m zí­skáte?

Psalo mi hodně lidí, že tu nemohou být celý den a projíždět web, zda není něco nového přidaného, a že když přijdou 2 krát za den, tak kurzy v analýzách už jsou dávno spadlé.A to je přesně ten důvod, proč jsme tuto službu vytvořili. Získáte tím rychlou informaci, že je zde nová analýza a vsadíte si ještě za nespadnutý kurz.Tím, že vsadíte včas za hodnotný kurz vyhrajete více!

 Jak to vypadá? 

vzorový email ze služby gmail:


V případě, že si nepřejete tyto emaily nadále dostávat, je možné je v nastavení vašeho profilu vypnout.

Přejeme mnoho stěstí při vsázení a hezký den.

Děkujeme za podporu.


Jak na to?

Prvně je potřeba kliknout na banner služby a vyplnit kontaktní formulář nebo kontaktovat admina Stal123 do zpráv tady na webu případně na mail admin@tipmatchbets.com . Ten Vám službu aktivuje a doplní veškeré podrobnosti.Jakmile Vám dá vědět, budete mít v sekci můj profil(vpravo nahoře pod zprávami) novou položku Emailová hlášení (viz obrázky níže).

Po kliknutí­ se Vám zobrazí­ :

                            

 

Zde si vyplníte email na který chcete upozornění zasílat a zaškrtněte si moderátory od kterých chcete upozornění dostávat (můžete je dodatečně samozdřejmě doplňovat či odebírat). Po zaškrtání je nezbytné úplně dole dát tlačítko odeslat!! Pokud zadáte jiný email než registrační služba nebude fungovat! Pro změnu je potřeba kontaktovat admina Stal123

Z vlastní praxe s užíváním (testuju už od října) máte do pár minut od přidání analýzy vsazeno ať už jste kdekoliv. Mám email nastaven ve svém smartphonu. Takže mi pípne email, já se kouknu a přes odkaz se dostanu hned do sekce tipy. Tam si přečtu analýzu. Když se mi líbí tak se hned přihlásím přes telefon do sázkovky a vsadím. Nepřijdu tak ani o tip ani o kurz nebo výhodný hcp či hladinu bodů.

Upozornění:­

1) Někdy může nastat problém s doručování­m na emaily u centrum.sk a centrum.cz , takže pokud by Vám to nechodilo tak doporučuji založit u seznam.cz nebo zoznam.sk. Tam to funguje bez problemů. 

2)Při platbě je nutno zadat svoje id do variabilního symbolu! 

3)Svoje id najdete, když kliknete vpravo nahoře na "můj profil". A poté máte v adrese nahoře jak je www. atd tak je to to čí­slo na konci za rovní­tkem. Já mám třeba dvojku.


Doufáme, že s naší službou budete opět o něco úspěšnější a že se Vám bude líbit.