Chardy/Groth OK
Chardy/Groth OK
Pridany tip na NCAAF v sekcii, 1:30
Gl
bratia, nie je zajtra na vas ten kurz 1.80 proti Sev. Irom uz hratelny? predsa len doma, ostrovny stat vonku...neviem ako zostavy no, ale ten kurz sa mi uz paci (WH)...
SVK - GEO 63:94.....under 158 OK *4* a Geo hcp -8.5 OK *4*
ALB - MNE 73:113.....Mne hcp -36.5 OK *4*
POR - EST 68:76.....Est ML OK *4* a over 134 OK *4* (aj 2.50 na Est bolo :) )
AUT - GER 60:62.....Aut hcp +10.5 OK *4*
kiezby to tak bolo v kazdom kole Q :)
A basketaci, vdaka za Guzincov so SVK *4*
Ohio State - Bowling Green 63:10 na zaciatku 4/4, QB Barret 7TD, rekord Ohia, teraz je tam Burrovs a ten uz dal dalsi td pass, tam hcp -27,5 dojde v pohode. Gl
Kapverdy – Líbye 0:1 FT
výhra domácích v EH-1, bet KO
over 2,5, bet KO
Hroznej, příšernej výkon, Kapverdy zaslouženě nebudou na CAN 2017.
Moje predikce totálně mimózní... O ten gól v závěru si koledovali.
Pokud se někdo přidal, omlouvám se... *10**16*
Nejake livko na GAP? Diky
tip v sekci tenis *3*
je někde nějaký livko na mannheim vs kassel? nikde jsem kromě livescore nic nenašel když tak díky *8*
Jen poznámka k "mému" zápasu. Kapverdy nastoupily v této sestavě :
Vozinha - Carlitos, Gegé, F.Varela, Stopira - Tony Varela - Marco Soares, Jamiro - Ryan Mendes, Ricardo Gomes, Garry Rodrigues
stream je tady : http://www.rtc.cv/tcvdirecto/
ale livko nikde nevidím... *10*
Hokejky.. s cim my budeme hrat ten SP? Krejci out, Hertl out,Gudas out..uz takhle je obrana v haji a jeste prijdem o Gudase.. asi se vyplati rvat vse proti nam v hcp co?
Nové Zámky ko *10*
Tip! Guo - Sharipova | Datum zápasu: 4.9.2016 05:00 | Tip: Guo hcp +6,5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Nitra Ok, Samorin KO
Livebet
este k tym dnesnym basketom: ak sa bude chciet Ciernohorcom hrat, tak Albancov aj u nich musia dat o 45+, tam je rozdiel 3 tried a mlady, neskuseny domaci tim (amateri) nebude mat sancu. S Gruzincami prehrali -39, Ciernohorci vyprasili nasich o +32 a to su nasi o level lepsi ako Albanci. Ano, je rozdiel, ked tie balkanske timy hraju doma ci vonku a vysoke spready neradi hrame, no tento pod -45 na CH sa mi zda hratelny a aktualne hcp -36.5 (AH -37) si myslim, ze sa skusit moze za takych 1.5/5 (ja osobne WH), pretoze aj lavicka CH je kvalitou ovela vyssssie ako S5 Albanska...
KHL Bortnikov bude bodovat Ko *10*
koník KO, sice tam byla předpověď deště, ale takovou průtrž jsem neočekával