Podbrezová - Zlaté Moravce
Podľa mňa nezmyselný pohyb kurzov , Podbrezová nie je také mužstvo, aby kralovalo pelotonu slovenskej ligy, IMO mali teraz " zhodu náhod " a fazonu, že povyhrávali zápasy, hlavne svojou defenzívou, kde dostali zatial iba 1 gol, ale taktiež ich dako vela nedali, ani nemaju podľa mna v mužstve takých rozdielových hračov, aby boli takto nastavené kurzy, aj ked pravda Zlaté Moravce , to nie je tiež žiadna hitparáda, ale svoje si zahrať vedia, a tu proste musím hrať nasledovné stávky , už len z pohľadu valuebettingu *8*
Zlaté Moravce dajú gol @ 2 - betko .... 1,5/5 *4*
Zlaté Moravce ah + 1 @ 2,11 pinna .... 3/5 *4*
polčas - neprehra Zlaté Moravce @ 1,8 betko .... 2/5 *4*
Trnava - Slovan BA
Pravda, Slovan sa teraz trochu zdvihol, vymenili trenera, mužstvo nie je najhoršie poskladané, ale tymto kurzom tiež dosť dobre nechápem. Ano je to derby, tieto zápasy su nevyspytateľné, ale tuna bude hrať ulohu podľa mna hlavne faktor tzv. patriotizmu, kde v takýchto zápasoch , veľa krat rozhoduje nasadenie, SRDCE + domáce publikum v trnavskej arene, a Slovan momentálne nemá takých srdciarov, hračov akými boli v minulosti napr. Laco Pecko a podobne, ktorý odovzdali na ihrisku 110 percent pre tento klub a podobne. Naopak podľa mňa pri sučasných kadroch má Trnava, daleko viac takýchto hráčov vo svojom kádri, počnúc od trenera a bývaleho hrača Spartaka Mira Karhana, navyše ich hra sa mi veľmi páčila aj v Europe proti rakušanom, čo sa o Slovane pri trpaslíkovi z Jelgavy nedá povedať, hrali otrasne, pravda je tomu už par tyždnov dozadu, ako som spomínal vymenili trenera atd.
Trnava - stávka bez remízy @ cca 1,8 .... 4/5 *4*