Olivetti - Giustino | Ostatní Autor: pavkaa88

3.2.2014 08:30
Tenis
Ostatní
2014-02-03 11:00:00
1.65
2
Olivetti
PINNACLE
Ostatní
Olivetti - Giustino @ Olivetti @ 1.65 Pinnacle @ 2/5


Albano Olivetti je v hale extrémně nebezpečný soupeř a to hlavně díky masivnímu servisu, ale častým přechodům na síť a produkci stylu "servis-volley", kterým soupeře dostává pod tlak a z druhého úderu tak může okamžitě zakončovat. Povrch v Montpellier v minulosti patřil k nejrychlejším indoorům na okruhu a letos tomu nebude jinak. Je tedy jasné, že kombinace razance a povrchu Acrylic, položeném na dřevěném podkladu, bude svědčit právě hráčům s útočným pojetím hry. 

Lorenzo Giustino je talentovaný mladík, především ho mám ale zafixovaného jako antukáře s dobrými údery z obou křídel, jehož servis by zde mohl být atakovatelný i pro slabšího returnera, jakým je Albano. Vycházím z toho, že Lorenzo by si měl šance k breakům vytvářet hodně těžko. Giustino musí především spoléhat na to, že Olivetti nebude trefovat příliš prvních podání. Na oblíbený rytmus ve výměnách může rovnou zapomenout a po vlastním servisu nedělat zbytečné chyby. 

Styl servis-volley není na tomto povrchu prostě žádný med a prohry Giustina třeba s typologicky stejnými soupeři jako s Ramem (i v pomalých podmínkách Chennai) nebo dvě prohry bez ztráty setu od deblisty Draganji mohou být znamením, že tento styl hry Italovi vyhovovat nebude.