Bachinger - Nishioka | Ostatní Autor: pavkaa88

3.3.2014 20:11
Tenis
Ostatní
2014-03-04 02:30:00
1.9
4
Bachinger 2:0
Betway - nepoužívat
Ostatní
Bachinger - Nishioka @ Bachinger 2:0 @ 1.90 Betway @ 4/5 


Z úterních zápasů hraných na challengeru v Kyotu jsem si, mimo jiné, vybral zápas Bachingera s Nishiokou.

Japonec Yosihito Nishioka patří k mezi domácí talentované mladíky s velkým potenciálem. Nishioka dokazoval kvalitu už jako junior, když zahrál třeba semifinále na US open. Mezi profesionály si zase poradil s hráči jako Saville, McGee či C. Harrison. Jedná se o nebezpečného leváka s kvalitním pohybem po dvorci a z jeho úderovného arzenálu vyniká především výborný obourčný backhand. Nishioka umí také na Japonce nezvykle dobře zahrát na antuce a většina jeho největších úspěchů je právě z pomalé oranžové drti. Nishioka není nějak zvlášť vyrostlý a na servisu je spíše průměrný.

Matthias Bachinger je německý ranař, který už má na úrovni challengerů odehranou slušnou řádku zápasů. Nelze pochybovat o tom, že právě hala je jeho nejsilnějším povrchem, protože zde může uplatnit svůj silný servis a razantní groundstrokes od základní čáry, kterými vyvíjí tlak na soupeře a nutí je k chybám. A právě tento tenis bude podpořen i v Kyotu. Hráči v tomto prostředí mají k dispozici tradičně rychlé kurty, což dokázal třeba v kvalifikaci Chieh-Fu Wang, jinak nepříliš výrazný hráč deváté stovky, který si během dvou kvalifikačních utkání připsal neskutečných 55es (27+28). 

Verdikt: Podmínky jasně ukazují, že na tomto povrchu to bez silěnějšího servisu prostě nepůjde. Bachinger je v tomto duelu jasným příkladem toho, kdo by mohl být v Kyotu v dalších fázích turnaje úspěšný. Dalo by se sice namítat, že běhavý Japonec bude pro méně konzistentního Bachingera těžký match-up, ale já tady věřím tomu, že se opravdu k mnoha šancím na returnu nedostane. Nishioka navíc na úrovni challengerů zatím nemá tolik zkušeností a v hlavní soutěži challengeru ještě v kariéře nikdy neuhrál set. Vysoká motivace v domácím prostředí by neměla na dvoustovkové rány, které mu budou létat kolem uší, na set stačit. 

Nabídka SK Betway, která ještě nezareagovala na dropy na trhu, je více než lukrativní a musím zde jít do většího vkladu. Zahrát se dá ale za menší vklad prakticky vše (CS, under,..)