Guo - Sharipova | ITF ženy GUIYANG Autor: Králbramborovýchlidí

3.9.2016 18:01
Tenis
ITF ženy GUIYANG
2016-09-04 05:00:00
1.83
3
Guo hcp +6,5
BET365
handicap gamy

Sharipova na ITF zname jmeno, hracka ze treti stovky, tady ztratila jen set, 2x ze 4 pokryla dnesni hcp. Videl jsem dalsi zapasy, kde nefigurovaly tyto souperky, ale Sharipovu jem nevidel, coz me odrazuje od vyssiho vkladu.

 

Nicmene duvodem sazky je souperka Guo. Turnaj je streamovany, takze jsem sledoval jeji tri zapasy. Ve vsech vyhrala z pozice outsidera, ten vcerejsi ve stejnem kursu jako ma ted proti Sharipove.

Je ji jen 18, vse ma pred sebou, ale tady pusobi jak kdyby hrala dlouho, hraje bez nervu, odvazne, utocne. Ten utok tu taky hraje prim, protoze jde o outdoor hard a lita to tu opravdu velmi rychle. Staci trefit slusne podani, nebo uder metr dva vedle hracky a je z toho fiftyn.

Ztratila tu tedy dva sety ve 4 zapasech, jeden vcera s Abduraimovou, dalsi kvalitni ITF hrackou ze druhe stovky rankingu. Prestoze byly podobne kursy jako ted, prestoze betko davalo na zacatku na servisy Cinanky kurs 2, prestoze je mlada a hrala na tuto uroven s hodne s kvalitni hrackou, ztratila 2 servisy ze 14.

Dale trochu moje spekulace, stream sice neni prilis kvalitni, tak se mohu jen dohadovat, ale prijde mi že jakykoliv spornejsi tesny mic jde Cinankam, necinske hracky maji smulu, coz by taky pomohlo. Zvlast ve finale by ji mohli carovi potlacit jeste vic.

Ovsem to je jen moje spekulace, sazim na to co jsem videl - kvalitni servis a ofensivni statecnost Cinanky, opetovnou podporu publika, brejku by nemelo byt moc.

Dal bych over, ale nikdo nevypsal a bude az v livku na marathonu, mozna Tipaci. Davam tedy hcp, ktery by po predchazejicich super vykonech mela pohodlne pokryt, neprekvapila by me ani vyhrou.