Broady-Marterer | ATP challanger Fairfield CA Autor: Kubhajzl

10.10.2016 11:26
Tenis
ATP challanger Fairfield CA
2016-10-10 22:35:00
3
3
Liam Broady
BET365
vítěz

      vs.         

Ten open mě udeřil hned do očí.

Němec má vynikající sezonu - finále v Meerbuschi a potom vyhrané 2 turnaje v Meknes a Kenitře - všechny úspěchy na antuce.

Když se podíváme na jeho stats tak je jasné, že on jednoznačně preferuje antuku a potom hned halu. Se svým silným levorukým servisem si dokáže hodně pomoci.

Ovšem one není hráč na outdoor hard. V kariéře tam má jen 16/11 a i z toho je vidět, že venkovní betony zrovna nemusí moc.

Navíc ta letošní náročná sezona se už musí někde podepsat - minulý týden ve finále kvaldy ve Stocktonu po 3 odehraných gamech skrečoval Nielsenovi. Nepodařilo semi vypátrat co bylo důvodem ale rozhdoně + pro tenhle bet.

Brit se napsoledy představil v hale ve Stockholmu a od té doby měl 11 dnů pauze. Co jsem zjistil z jeho twitteru tak se hned na konci září přesunul sem do Californie a celý týden se tady připravoval.

Loni tady porazil Zemlju a potom sebral seta i pozdějšímu semifinalistovi Rolovi a hrál tu velice slušný tenis.

On narozdíl od soupeře má o-hard jako nejoblíběnejší povrch když bilance 101/58 hovoří jasně a má venku odehráno 10 x tolik co soupeř.

To by se dnes měo projevit.

Broady je taky levák se slušným servisem a tak výhoda levácekého servisu bude pro oba stejná.

Já ty kurzy nějak nechápu - Němec venek nemusí, je po skreči. Britův naopak nej surface, 10 dnů odpočatý a trénuje tady - já bych ty kurzy viděl malinko jinak než bookies.

Tady vidím value na straně Brita bez debat.