Opelka - Marterer | Challenger Fairfield Autor: ejkejej

12.10.2016 07:22
Tenis
Challenger Fairfield
2016-10-12 20:20:00
1.6
4
Opelka
TIPSPORT CZ/SK
vítěz

Osmifinale challengeru ve Fairfieldu nabidne souboj domaciho Reillyho Opelky a Nemce Maxmiliana Marterera.

Opelka letos vyletl jako raketa a dokonce preskocil kategorii challengers a z futures se rovnou objevil na atp turnajich, kde mel vyborne vysledky. V Atlante si pripsal po skalpech Andersona ci Younga semifinale, kde byl vyrovnanym souperem Isnerovi. Dale porazil treba Chardyho a dva TB mel i s Tsongou. Na kvalde USO pak skrecoval, myslim kvuli stehnu, ale po pauze tu znicil Podlipnika a na servisu ztratil jen 6 micku! V soucasne dobe je to nejvyssi hrac na okruhu a klasicky US player, top servis a tvrdy fh.

Marterer se letos taky tvrde prosazuje, ale predevsim na antuce, kde ziskal 2 challengerove tituly v rade. Zminoval ho uz tady Kuba, on na o-hardu moc odehrano nema a ani se mi tam moc hrou nehodi. S Broadym v prvnim kole to byla brejkovana a kdyby na druhe strane nestal Broady, tak Nemec ani nepostoupil. Opelka bude o hodne tvrdsi orisek.

Tady verim jednoznacne Reillymu za me je to na venkovi hard o hodne lepsi hrac, na servisu by toho moc povolit nemel a na returnu sanci urcite dostane.