Halep-Cibulková | WTA Finals Singapore Autor: Kubhajzl

27.10.2016 09:02
Tenis
WTA Finals Singapore
2016-10-27 10:05:00
2.4
2
Cibulková vyhraje 1) set
TIPSPORT CZ/SK
1.set

Tady vidím value na straně Slovenky.

Domča je v jasné pozici a její situace je jasná - po 2 prohrách na turnaji musí vyhrát 2-0 na sety a doufat, že Kerber se na to nevybodne a přehraje Keys stejným poměrem bez ztráty setu.

Jelikož hraje 1) zápas tak se prostě musí snažit a dát do toho ale úplně všechno. Lonský titul Agy která ze skupiny postoupila s bilancí 1-2 je toho důkazem.

Cibulková si trochu vybírá daň z první účasti na tomto podniku - v prvním zápase s Kerber to bylo vidět když byla až přemotivovaná ale i přesto Kerber vzala set a nehrála vůbec zle.

Předevčírem se jí zápas nepovedl ale ona proti ranařkám prostě neumí - Keys hodně chodil servis a padal jí tam forehand a Domi na ni prostě neumí a prohrála s ní i 4) zápas.

Po zápase sama řekla, že se cítila jako když naposledy hrála se Stosur což je podobný typ hráčky se silným servisem a forehandem.

Cibulková je ale neuvěřitelná bojovnice a dnes si myslím že to hecne a dá do toho všechno.

Halep vůbec nemusím. Porazila tu Keys na kterou umí zahrát ale proti Kerber neměla šanci když od stavu 4-4 už neuhrála prakticky nic.

Zaujaly mě H2H - Cibulková vede 3-2 ale to rozvžení je zajímavé - Halep vyhrála oba zápasy na antuce. Ale Cibulková vyhrála všechny 3 zápasy hrané na rychlých površích - jak na grassu, tak i na venkovních hardech.

A co je ještě zajímavější - všechny 3 zápasy Slovenka vyhrál 2-0 na sety!!

Takže nezbývá než to dnes zopakovat. Proti bude pomalý povrch ale přece jen to je indoor.

O osudu utkání a celého vystoupení tady rozhodne 1) set - pokud jej Slovenka nevyhraje tak končí.

Pevně věřím, že se nahecuje a jakmile urve 1) set, tak už ji v tranzu dorazí. Pro Slovenku all or nothing alias do or die game.