3AKO | Wimbledon Q Autor: ejkejej

20.6.2021 21:46
Tenis
Wimbledon Q
2021-06-21 12:00:00
1.75
4
Zhang + Huesler + Matusevich
TIPSPORT CZ/SK
vítěz

Zítra se v areálu Bank of England Sports Centre rozběhne kvalda na nejslavnější tenisový turnaj - Wimbledon. Z té si vybírám do akovky tři zápasy.

Huesler - Cid

Ani jeden z hráčů nemá s trávou nějak velké zkušenosti, Cid však na trávě ještě neodehrál ani jeden zápas a přijel naprosto bez přípravy. Huesler má skvělý levácký servis a obecně se mi jeho hra určitě hodí na trávu více než ta Cidova, která se hodí spíše na pomalejší povrchy. Oba hráči nemají nějak dobrý rok, ale tady Hueslerovi opravdu věřím.

Zhang - Varillas

Tohle je dost podobný případ jako v prvním případě. Zhang ač Asiat, tak je dost vytáhlý a dost se opírá o servis. Na trávě si teď ozkoušel dva turnaje a výsledky celkem solidní, jednou ze dvou zápasů dokonce zdolal výborného travaře Seppiho. Varillas je typický prototyp hráče z Jižní Ameriky, který je ortodoxním antukářem s dobrým pohybem. Na trávě každopádně nikdy nehrál. Místo přípravy na nějakém přípravném turnaji na Wimbledon, hrál na antuce ve Francii. Opět budu věřit hráči, kterému by hra na trávě měla být o dost bližší.

Matusevich - Jansen

Zápas na doplnění, ve kterém čekám, že Matusevich naplno využije skvělého losu do prvního kola. On i Jansen dostali do kvaldy divokou kartu, nicméně právě o 3 roky starší Anton Matusevich už se slušně prosazuje na futures úrovni, tak Jansen hraje pouze juniorku a výsledky tam nijak zvlášť skvělé nemá. Přípravu na trávě má za sebou také pouze Anton a to velmi slušnou, když porazil Ymera, Fabbiana a do tří setů dostal Ramanathana.