Glasgow Clan - Sheffield Steeler | EIHL Autor: hazi

22.9.2022 17:47
Hokej
EIHL
2022-09-22 20:30:00
2.1
3
2
BET365
race to 3

Vahal jsem jestli dat tenhle zapas, ale nakonec me vsechno presvedcilo, ze by byla chyba to nezkusit.

Glasgow zatim tape at v lize nebo challenge cupu.
Po lonske sezone se toho v tymu dost zmenilo. Mraky prichodu a odchodu a trosku rozsirili kadr, ale myslim, ze zvitezila kvantita nad kvalitou.
Z top 10 kanadskyho bodovani odesli sice jen 4 hraci, ale dohromady posbirali 132kb a nejsem si jistej jestli par hracu co stoji za zminku + zbytek z universitnich lig ze zamori udela vyraznou zmenu.
Glasgow uz tolik nedostava bomby, ale z prvnich 4 zapasu sezony jsou 4 prohry i kdyz krom jedny vsechny o 1 gol, takze zadna potupa.

To Sheffield po prvnim prohranem zapase s Cardiffem najel na viteznou vlnu a goly tam sypou. 4 do site Guildfordu, 5 doma proti Manchesteru a posledne 7 venku proti Dundee jsou vybornym prislibem pro dnesni bet.
Sheffield je jeden z nejzkusenejsich tymu v EIHL kde jsou starsi hraci vekovej prumer 31 let, ktery ale maj odehrano spousty od NHL, AHL pres svedsko, cesko, finsko a ty posledni 3 zapasy odehrali fakt s prehledem a prehravali svoje soupere velkym stylem.
Sheffield taky vypada jako uplne jinej tym od lonska co se tyka prichodu a odchodu, ale lepi jim to a vypada to, ze si tym skvele sednul.

Verim, ze Sheffield dneska bude ukazovat svoji kvalitu a jako prvni da 3 branky a verim, ze uplne v klidu vyhrajou.

Tip : Race to 3 Sheffield @ 2.10 B365