Rublev - Hurkacz | ATP 1000 Shanghai Rolex Shanghai Masters Autor: Kubhajzl

15.10.2023 09:24
Tenis
ATP 1000 Shanghai Rolex Shanghai Masters
2023-10-15 10:35:00
2.57
3
Hurkacz
TIPSPORT CZ/SK
vítěz zápasu

Mrknu na odds a říkám si hned proč? WTF? 

Finále Masters 1000 a je jasné že oba se mega posnaží ale tohle je prostě open spiel a pro mě správně evens.

Rusák neztratil na turnaji ani seta ale on má ty blikance a ne že ne. Nechci snižovat jeho výkony ale soupeři proti němu bud byli úplně odevzdaní jako Mannarino nebo Humbert anebo se složili jako včera Gríša po prohraném TB když pak vedl 2-0 s brejkem aby prohrál 4 gamy v řadě a úplně se zase složil.

Ale Andrejovi jak něco přelítne přes noc tak se lehce nechá vykolejit.

To Hubi to je přesný opak - stejný poker face po celý zápas ten se neusměje jen si tam sází ty svoje ace jedno za druhým a na servisu je prostě excelentní a top - ve 3 zápasech z 5 neztratil servis a on je prostě v tomhle neuvěřitelný - včera Kordovi nenabídnul ani jeden BP.

I Andrej si dokáže servisem pomoci a má super forehand ale Hubi je na servisu prostě famozní a Rusák ho bude těžko brejkovat jestli vůbec.

Oba už jednou tisícovku vyhráli - Rublev Monte Carlo a Hubi zase Miami když ze stejné pozice doga zaskočil Sinnera. Potom hrál ještě v Montrealu ale tam z opačné pozice favorita odevzal Bustovi.

Rublev má ve finále slušných  14-8 ale tady bych ale připomenul Hubiho famozní bilanci ve finále 6-1 a u ta pozice doga prostě sedí a to je pro něj jako dělané.

Spolu to mají 2-2 ale na Mastesr Hubi vede 2-1.

Ještě jedna perlička na závěr - pouze Nole a právě Hubi jsou jediný 2 hráči na okruhu, kteří se v posledních 3 sezonách v řadě dostali alespoň jednou za rok do finále Masters.

Ještě pořád vám ty vypsané kurzy připadají v pořádku? 

Value bet bez debat.

Rozhodnou maličkosti a Hubi podle mě v těsném zápase potvrdí svou finálovou magii.