Trnava - Dunajska Streda | 1.slovenska liga Autor: Pedro8

10.3.2024 12:10
Fotbal
1.slovenska liga
2024-03-10 17:30:00
1.96
2
zlte karty over 4.5
TIPSPORT CZ/SK
Počet žltých kariet v zápase (bez členov realizačných tímov)

Trnava - Dunajska Steda

17:30

Štadion Antona Malatinskeho

Trnavu som analyzoval pred tromi tyzdnami, tak si to vsetko este raz zhrnieme. Postup do prvej 6ky nakoniec zvladli a teraz prichadza nadstavbova cast, kde sa odohra 10 zapasov. Prvym superom bude DAC, ktoremu maju co vracat. 

Ocakavam, ze hraci prave dnes budu chciet oplatit tu nestastnu nedavnu domacu prehru, kedy vyrovnali na 1:1, ale pre offside gol neplatil a o minutu na to inkasovali gol na 0:2. Korigovat na 1:2 sa im este podarilo krasnou strelou, ale vyrovnat sa im uz nepodarilo. 

Trener aj hraci si priznali, ze prvy polcas prespali a potom sa to uz tazko dohanalo, takze ocakavam, ze dnes do toho pojdu od prvej sekundy na plno. 

Dunajska Streda tiez zvladla postup do prvej 6ky a dnes si to pojdu s Trnavou opat rozdat. Ich vykony su rozpacite a objavila sa aj kritika po dvoch remizach. V DAC prislo k velkej obmene kadra a niektori hraci skoncili na farme v Samorine. 

Suma sumarov: ocakavam ako aj naposledy velmi tvrdy,ostry zapas od prvej sekundy. Trnava si nemoze dovolit 2x po sebe prehrat doma s DAC a DAC naopak potrebuje tiez body do tabulky. 

Zapas bude piskat M. Dohal, ktory ma sice priemer iba 3.10 kariet na zapas, ale ocakavam, ze bude mat dnes vela prace. 

Zapas bude aj v televizii,cize bude k dispozicii aj VAR, co moze opat prispiet ku kartam. 

GL