Španělsko Ol. - Uzbekistán Ol. | olympiáda muži Autor: bulvis93

24.7.2024 10:19
Fotbal
olympiáda muži
2024-07-24 15:00:00
1.93
4
Španělsko AH -1,5
TIPSPORT CZ/SK
výsledek zápasu

Dneska nám začíná fotbalová Olympiáda a já si na úvod hned zahraji vítězství Španělska v handicapu.

 

Španělé nevyužili možnost dopsat do soupisky žádného hráce staršího 23 let, ovšem i tak vidím velice silnou nominaci.

  • GK: Joan Garcia (Espanyol) ; Arnau Tenas Paris Saint-Germain)
  • DF: Marc Pubill (Almería); Eric García (Girona); Juan Miranda (Real Betis); Pau Cubarsí (Barcelona); Jon Pacheco (Real Sociedad); Miguel Gutiérrez (Girona)
  • MF: Beñat Turrientes (Real Sociedad); Pablo Barrios (Atlético Madrid); Álex Baena (Villarreal); Aimar Oroz (Osasuna); Adrián Bernabé (Parma); Sergio Gómez (Manchester City)
  • FW: Abel Ruiz (Braga); Diego López (Valencia); Fermín López (Barcelona); Samu Omorodion (Alavés)

V obraně Eric Garcia, který hrával za Barcelonu, momentálně je v Gironě, dále velký talent Barcelony Cubarsí. V záloze už ostřílený La Ligou Alex Baena, který byl důležitým hráčem Villarealu a už se dostal i do Áčkové reprezentace,  dále Sergio Goméz, který je také velkým talentem, Pablo Barrios, který už tuto sezonu také hrával za Atletico Madrid. V útoku Fermín Lopez z Barcelony. Omorodion, nejlepší střelec minulé sezony Alavésu. Když to shrnu, tak za mě opravdu dobrý tým.

 

Uzbekistán o tom je těžké něco psát. Nominace je vesměs z domácí ligy. Největší hvězdou je nejspíš Shomurodov, který si díky svému střeleckému počínání vysloužil přestup do AS Řím.

 

Je to sice první zápas a ty občas bývají nevyzpitatelné, nicméně tady vidím jasně kvalitu na straně Španělů a věřím, že minimálně o dvě branky vyhrají. GL