Real po obrovské divočině a gólu v nastavení 5-3 win. ah -1,5 z live ok. *9*
Real po obrovské divočině a gólu v nastavení 5-3 win. ah -1,5 z live ok. *9*
*3*můžete mi pomoct zatlačit na Tipac, ať dají do nabídky (rychlobruslení-500m muži) čínského závodníka Tingyu Gao? Každá dobrá duše, co jim napíše, jiste pomůže. Díky*5*
Royal Pari OK, oriente KO,hoc po cely zapas lepsi tim..
Mel bych dotaz,do konce OH zbyva tyden a aktualni stav medaili je : 26 Norsko,18 Nemecko.Mezi temito by se melo rozhodovat o vitezi.Otazka zni,jestli to Norove uz udrzi,nebo jestli je nejaka disciplina,kde maji jasne navrh Nemci a muzou jeste preskocit Nory.Nemam v tom az tak velky prehled.Diky za reakce
1997|
Jen informativně: ČSSD odhlasovalo vyjednávání s ANO o vládě, ať s účastí nebo jenom podpora. Trestně stíhaná osoba je překážka, nikoli zásadní problém. Vláda se nesmí opírat o hlasy SPD, komanči nezmíněni. Myslím, že to je zlom a rámci boje proti "krádeže demokracie" se přidá i někdo další. No, já jsem na schválenou vládu výrazně přitlačil, tipáč stále drží kurzy.
V sekcii hokej zápas NHL, začiatok 21:00*4*
Krátke info: zápas Edinburgh-Cardiff na tipaci. Hneď po dvoch minútach šiel dole brankár Beskorowany a nahradil ho FORSHAL. To nie je brankár, to je snehuliak aj ten by zachytil viac. A dnes to len potvrdzuje. Hráči Cardiffu sa ani nemusia snažiť, ved ani sa. Iba sa hrajkaju a dávajú góly. Úplne smiešne strely ci nahodene puky co by chytil aj žiak skončili v bráne. Po prvej tretine je stav 0:5. Koľko to skončí? Netuším, ale min desiatku im dajú aj keby mali ruky zviazané
Nottingham - Braehead 3:3 KO
Pěkně no, z 3:0 ve 3. třetině to vyřešili, jediné co nesedělo, že Scofield hrál nakonec. A vlastně ani výsledek neseděl...
*13*Udělal jsem si ještě sumar střelby v biatlonu ohledně toho info o overech, tak to dopadlo tak, že over nedošel jen u Dahlmeier a Skardino. Jinak Olsbu, Kuzmina, Domracheva, Vítkova, Vita Semerenko, Wierer, Makarainen a Bescond šly všechny přes svou vypsanou hranici*7*
A u mužů je ta situace ještě veselejší.. Fourcade, JT i T.Boe, Fak, Peiffer, Schempp, Svendsen, Eder a Moravec šli všichni přes vypsanou hranici*7*
koníci dneska KO, bez šance
Tip! Vilardo - Khabibulin | Datum zápasu: 19.2.2018 06:20 | Tip: Khabibulin | Kurz: 2.48 | Vklad: 3
1996|
Žilina v handicape zo sekcie OK *4*
Strely Suomi 19..under OK*4*
SWE jim vice nedovolili.
Tip! Nottingham - Braehead | Datum zápasu: 18.2.2018 17:00 | Tip: Nottingham -1,5 | Kurz: 1.65 | Vklad: 5
Tip! Royal Pari - N. Potosi | Datum zápasu: 18.2.2018 20:00 | Tip: Royal Pari | Kurz: 1.75 | Vklad: 1
tak Melbardis vyhrál 1. jízdu, ale ve výsledcích tam má nějakou hvězdičku
Won 11.
tak tip snad OK*4*
Tip! dostihy Navan | Datum zápasu: 18.2.2018 17:00 | Tip: Moulin a Vent - vítěz | Kurz: 6.5 | Vklad: 1
Ostberg ve Švédsku šestý - KO *10*. Dnes údajně špatně nastavili auto, ztratil tři čtvrtě minuty v posledních 3 erzetách a propadl se. Sorry