Omg rozhodčí zas úřadovali. Uno spadne, tři skoky s necistym dopadem a stejně ho daj před Fernandeze. Ten sice taky chyboval, ale ne tak hodně. Rozdíl 1,7b pro Una. Tip KO*13*
Omg rozhodčí zas úřadovali. Uno spadne, tři skoky s necistym dopadem a stejně ho daj před Fernandeze. Ten sice taky chyboval, ale ne tak hodně. Rozdíl 1,7b pro Una. Tip KO*13*
Vonn - vítěz KO*1*(první KO z kterého mám radost*9*)
Vlhova - mimo TOP 25 OK*4*
ESTER LEDECKA WOOOOW
máme Vystoural jsem takovou perličku v akrobatickych skocích můžu. Dnes je kvalda.. jak jsem psal analyzu na Ashley Caldwell a její "The Daddy" jump, tak tu mame obodobu v mužském podání. Mac Bohonnon, když projde do finálové šestky, tak je připravený skočit "The Hurricane" - trojce salto s pěti vruty, s tím, že tři vruty jsou v druhém saltu a ještě přitom musí roztáhnout ruce. Je to skok s nejvyšší obtížnosti. Skočil ho zatím jediný člověk.. Jerret "The Speedy" Petterson na OH ve Vancouveru a získal stříbro. Bohonnon tento skok trénuje prakticky celou sezónu, i proto trošku vypustil SP . V roce 2015 SP vyhrál, loni byl druhý, čili závodník je to kvalitní na to, aby prošel do finále. Tipac na něj má @25.00, na bednu @6.50. Píšu to spíš jako takovou zajímavost. Nedávám to do tipu, jelikož neznám kvalitu soupeřů a nemám o tom sportu až takový přehled.
Tip! ZOH 2018 | Datum zápasu: 17.2.2018 02:00 | Tip: J.Fernandez | Kurz: 2.5 | Vklad: 2
Tip! Kulager - Nomad Astana | Datum zápasu: 17.2.2018 12:00 | Tip: Kulager | Kurz: 1.81 | Vklad: 3
Brescia - Bologna 97:83.....Brescia ML OK *4*
od zaciatku lepsi, síce 2x stratili v 1. polcase naskok +10, ale ten 2. uz mali pod kontrolou...
Mahony, diky za Bresciu *1*
Almere City - G.A.Eagles FT: 2-0
under 3,5 ok
Sparta X. KO. Nicméně za tech okolností bych to hrál za ten kurz znova. *10*
tip v sekci hokej
Tip! ZOH 2018 | Datum zápasu: 17.2.2018 04:10 | Tip: Kovář over 17:30 | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
Tip! Ajoie - GCK Lions | Datum zápasu: 16.2.2018 19:45 | Tip: Ajoie ah-1,5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 1
1988|
Kazachstán - Maďarsko 5:2 OK *4*
kurz povylezl až na 1.8 což byla paráda *11*, přeci jenom KHL je v Evropě silná liga...
Madarsko KO *15*, gratulka Urnovi *4*, zapas relativne vyrovnany ,rozhodol aj pocet pp vyse osem na strane KAZ (vdaka fyz.fondu).
Jeden biatlon v sekcii na zajtra.
Tip! Vsetín : Frýdek-Místek | Datum zápasu: 17.2.2018 17:30 | Tip: 1 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Tip! HC Sparta Praha - Dynamo Moskva | Datum zápasu: 16.2.2018 18:30 | Tip: 1 | Kurz: 3.23 | Vklad: 4
Kluci jak vidíte naše šance v hokeji ráno s Canadou ? Není kurz na Can @1.95 už moc ? Když jsem se Koukal na hru Canady proti Svycarum tak to byla docela dominance a my s Koreou to jste viděli asi všichni *5* .