Tip sekce hokej 4/5 prekvapive nejlepsi kurz u TS *4*
Tip sekce hokej 4/5 prekvapive nejlepsi kurz u TS *4*
Tip! Považská Bystrica : Dubnica | Datum zápasu: 24.1.2018 18:00 | Tip: 1x | Kurz: 2.25 | Vklad: 2
1920|
Tip! PSG - Guingamp | Datum zápasu: 24.1.2018 18:30 | Tip: Di Maria | Kurz: 2 | Vklad: 1
Tip! Ferencvaros - Fehervar Titanok | Datum zápasu: 24.1.2018 18:00 | Tip: over 6,5 | Kurz: 1.76 | Vklad: 2
1919|
Tip! Skalica : SNV | Datum zápasu: 24.1.2018 17:00 | Tip: Skalica -2,5 hdc | Kurz: 1.65 | Vklad: 3
Zdravím chlapi, co říkáte na dnešní zápas APN Burkina Faso vs. Kamerun. Kamerunu už o nic nejde a Burkina může postoupit pouze v případě výhry a navíc musí spoléhat na prohru Angoly, která hraje souběžně s Kongem. Angola má oproti Burkině lepší skóre, takže Burkina potřebuje nejlépe více gólovou výhru.
APN je sice obecně dost underové a oba týmy ještě nedali na turnaji branku, ale dnes mají asi poslední příležitost to změnit. Burkina musí útočit pokud chce myslet na postup a věřím, že i když Kamerunu o nic nejde, taky se bude snažit vstřelit aspoň gól. Mě zde zaujal tip na over 1,5 gólu tipsport 1,81. Co myslíte?
dotaz v sekcii SK
Enisey Krasnodar - Hapoel Holon, basket od 13:30
Je to rychlé, vím, ale mám dotaz na formu rusů a věci okolo tohoto týmu, zda tam nejsou nějaké problémy vnitřní, protože už toho prohráli dost a nevím, zda kvalitativně se mohou rovnat izraelcům...
Díky za info.
1918|
Felpod smazano. Vis ze se tu nemaji davat tikety *3*
Sterbik, babka: ma sancu dnes Gala proti Kursku pokryt +14? Domacim sa do zostavy vratila strelkyna Quigley, tiez po kos podpisali nedavno Kobryn, ktora tam doplnila Petronyte. Tiez podpisali strelkynu Kaelu Davis pred par tyzdnami...Kursk je Kursk, kvalita je tam samozrejme, no ony maju uz 1. miesto iste...
Tip! Kerber-Halep | Datum zápasu: 25.1.2018 06:00 | Tip: Kerber vítěz | Kurz: 1.77 | Vklad: 3
Scunthorpe-Doncaster 1:1 - oba dali, takže OK *4*
Ovšem velké štěstí, hosté srovnali až v 96. min.!
Aldridge 30pts over 22,5 OK
Paul KO, omlouvám se.
2AKO OK *5*
Biel TT 2,5 + OK v case 59:59 na 3:1 *4* *12*
Pozeral som ten prezidentský duel..noo teda riadna diskusia ..ten Zeman vyzerá dosť zle...celkom nerozumiem naco kandiduje..na jeho mieste by som si radsej užil zvyšok života..Drahosa som videl prvý krát u mňa by jasne získal hlas ..*8*