Tip! Zenit - Bayern | Datum zápasu: 24.1.2018 18:00 | Tip: Bayern ML | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Tip! Zenit - Bayern | Datum zápasu: 24.1.2018 18:00 | Tip: Bayern ML | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Jinak vzhledem k tomu, ze je tu zase dost novacku tak pripomenu par pravidel a vysvetlim proc je tu mame. 1) bez neunaseni, vulgarit, utoceni, chytraceni po zapase , reklam atd....tohle asi netreba vysvetlovat 2) Kazdy tip musi byt aspon par vetama odduvodnen - holotipy jsou k nicemu. Clovek nevi co autora k tipu vede a je tu moc lidi na to, aby se naslo par duverivcu co pak prijdou o penize 3) zakaz davani odkazu na tikety at uz vyherni nebo proherni - opet je to s ohledem na mene zkusene sazkare....casto se stava, ze lidi vidi tiket za 10000 nebo za 50000 a hned to davaj taky protoze preci ten borec co to sazi musi neco vedet, kdyz to dava za takovy prachy....ale uz nevedi jakej ma ten clovek bank a jestli pro nej 10000 neni tolik jako pro jineho 100Kč atd...pripadne jestli to neni nejakej zavislak co v tom projebava penize. Proto jsou tu jen jednotky 1-5 pripadne nekdo pouziva 1-10 a kolik je jedna jednotka uz si musi kazdej dosadit sam podle velikosti sveho banku 4) Byt je tu tato obecna diskuze tak i ta slouzi pouze k diskuzi o sazeni, sportu a ok dejme tomu sem tam bitcoinech atd....nicmene nic vic...ja chtel vzdy ciste sazkarske forum a nezajima me co mel kdo k obedu, ze mu nejede auto, ze si chce koupit novej telefon atd...od toho jsou jina fora, facebook, soukrome zpravy atd. Je to i kvuli prehlednosti...mozna uznavam nuda, ale jak jsem rikal. Tohle forum se zakladalo kvuli sazeni a i k tomu slouzi. Tak to jen tak pro pripomenuti a vysvetleni *5*
sorry ale zbytecny. smazal jsem
Cauley-Stein 11pts under 13,5 OK a to měl dneska 20 střel
Fnatic KO...
Zdravím ľudia, pridal som niečo do Fantasy sporty na noc / ráno, ak by ste niekto mali záujem, prajem veľa štastia *4* .
Vega Squadron 16-12 OK. *4*
měl jsem rozepsán live na rohy haiťanek proti Kanadě, ale mezitím už daly další. Momentálně lajna na Haiti 3,5@1,65(maj 2) což si taky ještě zahraju s radostí za 4/5. Haiti hraje na turnaji velice dobře a mají tam hodně rychlé a šikovné holky. Ty dva rohy určitě ještě zahrávat budou
Tip! Fnatic - Na'Vi | Datum zápasu: 22.1.2018 22:15 | Tip: Fnatic | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
1913|
Tip! Charlotte - Sacramento | Datum zápasu: 23.1.2018 01:00 | Tip: Cauley-Stein 13,5- | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
Tip! Swansea - Liverpool | Datum zápasu: 22.1.2018 21:00 | Tip: Roberto Firmino | Kurz: 2.7 | Vklad: 2
Bělorusko U20 - Brest 6:1 --- tip v klídečku OK! *4**5*
Čína - Izrael 2:3 over jasně KO
jinak k zápasu...Čína střely 36:12 a stejně prohrajou, ty pralesy jsou zrádné, golman Číny opět tragédie a bude to opět nejslabší část týmu, naopak Izraelský golman opět super výkon a zcela jasně pomohl Izraeli k výhře...
Jeden tip sekcia tenis
Strycova esa Under OK,presne 2*4*
Tip! Bělorusko U20 - Brest | Datum zápasu: 22.1.2018 17:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.3 | Vklad: 3
Tip! Liquid - Vega Squadron | Datum zápasu: 22.1.2018 19:45 | Tip: Vega Squadron | Kurz: 1.77 | Vklad: 3
Ahoj všem, jsem tu nový tak mám jen dotaz (snad se najde nějaká hodná duše a poradí mi).
Když je nový příspěvek v diskuzi (nějaká jiná než Obecná diskuze) neobjeví se žádná informace o tomto? Například Hokej (+1) atd? Jak člověk ví, že tam či jinde je nějaký tip? Chápu, že obecná diskuze je pro normální komunikaci a speciální záložky pro nové tipy, informace k tipům atd, ale to každy překlikáváte xy záložek diskuze k tomu,a byste věděli, že je nekde nový tip?
Nebo toto funguje nějak jinak? Díky moc pánové... *17*