Trnava 5:2 Považská Bystrica *11*
Trnava víťaz OK *4*
Trnava hdc -1,5 OK *4*
Popripade nejaký overík...
Trnava 5:2 Považská Bystrica *11*
Trnava víťaz OK *4*
Trnava hdc -1,5 OK *4*
Popripade nejaký overík...
Loko - Čechov 2:1
Almaz - Kapitan 3:1
2-AKO OK *4*
Loko dva góly to je slabota, měli tam toho dost na scórování, otočka až ve 3. tř...střely ve 3 tř. 20:4 tady lokálka rozhodla, Čechov podle předpokladů velká bída v produktivitě (celkově 27 střel) Yakovlev výbornej hodně Lokálku podržel ....
Almaz tak nějak podle předpokladů, Kapitan bída, celkově jsem ale tu akovku čekal snadnější...
len informativne, uz to je aj na livku vo fortune, v zenskej futbalovej kvalde hram over 3.5 golu v zapase Slovensko-Holandsko, holandanky nam pri tych absenciach daju 4 goly v Senci aj sami.
http://www.futbalsfz.sk/slovensko-zeny-korenciova-musime-podat-bojovny-vykon-a-nedarovat-holandankam-ani-centimeter-na-ihrisku
z bundesligy nehra ani Vojtekova (Sand) ani Harsanyova (Duigsburg)
http://www.uefa.com/womensworldcup/season=2019/matches/live/index.html?day=4&session=2&match=2022751
holandanky maju v tabulke 3 body po domacej vyhre proti Norsku 1:0, toto je ich druhy zapas. Nase v lepsej zostave ako dnes prehrali v Norsku 6:1, polcas 6:0 a v druhom uz severanky nehrali naplno. Potom sme doma podlahli slabemu Irsku 0:2 (uz po prvom polcase bolo 0:2)...holandanky majsterky europy, maju v zostave aj Martens (Barcelona) aj Miedemu (Arsenal) aj kapitanku Spitse. Kto sledoval finale Europy proti Dansku tak vie ze tieto 3 hracky sa sami postarali o 4 goly vo finale.
Tip! Brooklyn - Portland | Datum zápasu: 24.11.2017 18:00 | Tip: Lillard 25,5+ | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
curling SCO-SUI 7-5 OK*4*
Tip! Regensburg-Duisburg | Datum zápasu: 25.11.2017 13:00 | Tip: over +2,5 | Kurz: 1.79 | Vklad: 3
Sekcia hokej štart 17:00 GL*4*
Tip! Loko - Čechov + Almaz - Kapitan | Datum zápasu: 24.11.2017 16:00 | Tip: Loko výhra + Almaz výhra | Kurz: 1.77 | Vklad: 2
Tip! Pouille-Goffin | Datum zápasu: 24.11.2017 14:05 | Tip: 39,5 games over | Kurz: 1.79 | Vklad: 3
tip na umisteni Borussie Dortmund pred Tottenhamem@1.8 KO
Tip! Ml.Boleslav-Sparta | Datum zápasu: 24.11.2017 17:30 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2.45 | Vklad: 2
kdyz koukam na dnesni nabidku tak trochu nechapu jak se muze v basketu hrat kvalda na MS a zaroven Euroliga *15* vzdyt ty klicovy hraci budou vyrazne chybet ...
Nitra - Detva hokej svk
tu by som v prípade, že sa Nitra rýchlo dostane do vyššieho vedenia skúsil live under, už zajtra hrajú na ľade Dukly Trenčín, kam sa chystá aj vyše 500 fanúšikov Nitry, takže predpokladám, že by sa zbytok zápasu mohli šetriť aby zajtra mali v Trenčíne väčšiu šancu.
zo včera L.Mikuláš výhra vo vyššom hcp total KO, 3:2sn
kto ma sportingbet/sportingbull tak sekcia hokej
Sekce ostatni...curling
Že včerejška Tiraspol - Zlín 1:0 OK *4*
zápas jsem neviděl, dle statistik Zlín tak slabý nebyl ;-) ale prostě OK *4*
Baskonia 85 pts.....TT over 82 OK *4*
vzdy vo vedeni, sice si vybrali 3 minuty bez bodu v posl. Q a CZ sa dotiahla, ale spamatali sa nastastie...
sabi sorry, nechtiac som zmazal :)
pozeral som polcas (kedze logicky som potom prepol do Belehradu) a vravim si, ze oni su v lese...potom som prepol za stavu 69:81 3 min. do konca a ten zaver Valencia tazko rozchodi :D Hickman 26 bodov, pasak :)
1698|