jednym ockom sledujem tu azijsku Q WC 2019 a dnes o 11:00 Korea - Cina.....Cinania tu maju B tim (kedze WC je u nich, no motivacia novych hracov velka a vyber z ich ligy solidny), kurzy som bohuzial nechytil na Koreu 2.85 v betku (nepozrel som sa na to), teraz uz uplne opacne a na Cinu hcp +10...Korejci doma, roster solidny, hoci nie najsilnejsi, ale je tam vyborny strelec J. Junbeom (proti NZ 6 trojok a celkovo 22 pts), pod kosom trojica Oh SeKeun, K. JongKyu a L. JongHyun. Cinania na Junbeoma nasadia urcite D. Yanyuhanga, jedneho z naj kridelnika cinskej CBA. Proti HongKongu nehral vela, kedze nemusel, Cinania ich prevalcovali bodovo a aj statisticky (doskoky 54:28). Pod kosom maju obra W. Zhelina (212 cm, 11 rbs proti HK), ale aj dalsich, ktori mali najmenej 6 doskokov proti HK a to by mohla byt ich zbran na Korejcanov. Ti budu hrat svoju rychlu hru, ale Cinskym mladikom by to vadit nemalo, tych +10 (Pinnacle) momentalne sa mi uz zda vela. (ale len tak za 1/5 skusit)....ci to este niekto sleduje? :)